'AKP sahra değil turizm hastanesi yapıyor'

Barış Yarkadaş, AKP hükümetinin İstanbul'da Sancaktepe ve İstanbul Havalimanı'nda yaptığı sahra hastaleri hakkında konuştu.

'AKP sahra değil turizm hastanesi yapıyor'

CHP 26. Dönem Milletvekili ve Gazeteci Barış Yarkadaş, Halk TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu İsmail Saymaz, Elfin Tataroğlu ve Dr. Serdar Savaş'ın konuk olduğu Şimdiki Zaman Siyaset programında İstanbul'da yapılan sahra hastaneleri hakkında konuştu.

Yarkadaş, koronavirüsle mücadele kapsamında 'AKP hükümetinin Sahra Hastanesi yapıyoruz' diyerek nasıl rant projesine hız verdiğini şöyle anlattı:

1- AKP Corona'yı fırsat bilip rant projelerine hız verdi. 'Sahra Hastanesi yapıyoruz' adı altında dünyanın en iyi havalimanlarından biri olan Atatürk'ü acımasız ve insafsızca yokediyorlar. Dertleri hastane değil; asıl amacın ne olduğunu görmek için diğer videoyu da izleyin. >>>

@drfahrettinkoca AKP'nin asıl amacının 'Sahra' değil "Sağlık Turizmi Hastanesi" yapmak olduğunu itiraf ediyor. Sağlık turizminden para kazanmak için hem Atatürk Havalimanı'nın iki pistini ve Sancaktepe'deki yeşil araziyi yokediyor, hem de Corona'yı fırsata çeviriyorlar.

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Barış Yarkadaş Hastane Turizm