Gerici Fatih Tezcan'dan Nevşin Mengü’ye hakaret dolu sözler!

Provokatif paylaşımları ile bilinen Atatürk düşmanı Fatih Tezcan, bu kez sosyal medyada gazeteci Nevşin Mengü’yü hedef aldı.

Gerici Fatih Tezcan'dan Nevşin Mengü’ye hakaret dolu sözler!

Gerici Fatih Tezcan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşım ile gazeteci Nevşin Mengü'yü hedef alarak hakaret etti.

Mengü, sokağa çıkma yasağının ardından sosyal medyada yapılan eleştirilere tepki göstererek "2 günde kimse açlıktan ölmez diye savunma olmaz. Evinde küçük bebeği olan var, yaşlısı olan var. insanlar çocukları evde oyalamak, doyurmak, yaşlıların ihtiyacını gidermek zorunda. 2 gün de ekmek peynir yiyiverin diyip geçiştiremezsiniz" demişti.

Fatih Tezcan da, Mengü'nün bu eleştirisini alıntılayarak, "Islak Nevşin, senin IQ problemin mi var?" diyerek hakaretlerde bulundu.

Tezcan, şunları söyledi:

"Islak Nevşin, senin IQ problemin mi var? Bu yaş grupları zaten sokağa çıkma yasağına tâbiydiler ve ekstra ihtiyaçlar için Vefa Destek Ekipleri 7/24 görev başındalar!? Islakken konuşamıyordun, kuruyken anlayabilecek misin bilmiyorum. İlla sana etiket mi yapılsın yani? #SuluNevşin"

"SEVİYESİZ ADAM"

Nevşin Mengü'den cevap gecikmedi. Mengü, Tezcan'ın sözlerini seviyesizlik olarak niteledi.

Mengü, verdiği cevapta "Ne seviyesiz adam bu yahu" ifadelerini kullandı.

Gerici Fatih Tezcan'dan Nevşin Mengü’ye hakaret dolu sözler! - Resim : 1

Gerici Fatih Tezcan'dan Nevşin Mengü’ye hakaret dolu sözler! - Resim : 2

Etiketler
Hakaret Nevşin Mengü