Koronavirüsle mücadele bu kafayla mümkün mü? Akit yazarı: Abartılıyor!

Dünya genelinde şimdiden 16 bin 500'den fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs salgınının abartıldığını savunan Akit yazarı, komplo teorilerini köşesine taşıdı.

Koronavirüsle mücadele bu kafayla mümkün mü? Akit yazarı: Abartılıyor!

Sağlık Bakanlığı, koronavirüs salgını karşısında seferberlik ilan ederken on binlerce sağlık emekçisi de salgını yıkıcı etkisini azaltmak için tüm gücüyle günlerdir mücadele ediyor.

Tüm ülke geç de olsa durumun ciddiyetini kavradı ve hızla çözüm aramaya başladı. Ancak bir yandan koronavirüs salgını ile ilgili ortada dolaşan komplo teorileri, durumun ciddiyeti konusunda kuşkular yaratmaya devam ediyor.

O komplo terorilerinden birini köşesine taşıayn Akit yazarı Ahmet Maranki ise, salgının 'algı operasyonu' olduğunu öne süren sözde bir raporu köşesine taşıdı.

Maranki'nin ASAM-KENEVİR Enstitüsü'nün sözde raporuna dayandırdığı yazıdaki ifadeler şöyle:

Her şeyi batıdan bekleyen içimizdeki karanlık ruhlular!

İnsanlık için yaptığımız KOSGEB projesi Biorezonans, frekans tanı, tedavi cihazlarımızı bilirkişi prof’ların eliyle reddedenler! Avrupa Patent Enstütüsü’nde acaba korona ile ilgili bir çalışma! Fare deneyi! Aşısı bulundu mu? Bulunduysa neyi bekliyorlar? Talebimi genişletiyorlar??? Şarbon, Pastör .. vs enstitülerinde sıtma ve kızamık pek çok hastalığın aşısı da burada üretilmişti!!? Acaba hastalıklarda mı burada üretiliyor!!?

Oyun belki de burada başlıyor!

Cumhurbaşkanının “ben domuz gribi aşısı vurunmuyorum” sözü koronada da gerçek olmasın!?

ASAM-KENEVİR Enstitüsü Kurucu Başkanı, 40 yıllık kadim dostum Yalçın KOÇAK, virüse çözüm başlığında bir basın açıklaması yapmış:

“Corona virüs için, kenevir çözüm olabilir! Bugüne kadar Koronadan ölü sayısı en çok yaklaşık 4000. Aynı sürede, bulaşıcı diğer hastalıklardan ölen 2.500.000!!!

1.500.000’i sadece kanserden! Bir milyonu sigaradan! Düşükten ölen çocuklar sekiz milyondan fazla!!!

Dünyada her gün veremden 3000, zatürreden 2200, hepatitten 2400, AIDS’ten 2100, diyabet ölümleri de coronadan çok fazla...!

Başta Müslüman ülkeler olmak üzere açlıktan ölen milyonları hiç saymıyorum!!?

Algı operasyonu!

Bu telaş niye ve kim, kime niçin yapıyor!!?

Koronanın böyle abartılı servis edilmesi, sonrasında ‘aşısını bulduk’ diye toplumları soyma kısırlaştırma projesidir mi!”

Ben de pek çok bakan milletvekili ve işadamı ile birlikte kurucuları içinde bulunduğum Avrasya bir vakfının kuruluşu olan “ASAM”ın bu açıklamasını dikkate almak lazım!

Bağışıklığımızı nasıl yok ettiler! Nasıl güçlendirebiliriz!

Etiketler
Koronavirüs Türkiye Salgın