Vatandaşın aklında tek soru: Deprem vergileri nereye gitti?

Yurttaş TV, halkın gündemindeki 'Deprem vergileri nerede?' sorusu hakkında yurttaşlara fikirlerini sordu.

Yurttaş TV, halkın gündemindeki 'Deprem vergileri nerede?' sorusu hakkında yurttaşlara fikirlerini sordu.

Türkiye'nin deprem sınavını veremediğini belirten yurttaşlar, "Deprem vergileri nereye gidiyor?" sorusunun cevabını merak ettiklerini dile getirdi. Denetimlerin yapılmadığına dikkat çeken yurttaşlar, olası İstanbul depreminin sonuçlarının çok ağır olabileceğini kaydetti.

Genç bir yurttaşın, "Millet gecekonduda aç, bunlar villada yaşıyor. Ondan sonra acınızı anlıyoruz diyorlar. Millet aç" ifadeleri son derece çarpıcıydı. Deprem vergilerinin nereye gittiğinin sorgulanması gerektiğini vurgulayan başka bir genç, "Atatürk'ün izinden şaştığımız için bunlar başımıza geliyor. Bu şekilde giden düzene lanet olsun" dedi.

Deprem vergisi gibi 15 Temmuz paralarının da akıbetinin sorulması gerektiğini söyleyen başka bir yurttaş, "Toplum olarak deprem sınavını verdik ama deprem vergileri konusunu bilmiyorum. Onlar geçmemiş olabilir" diye konuştu.

Kanal İstanbul gibi projeler yerine deprem için önlem alınması gerektiği ifade eden başka bir yurttaş ise "Gözle görülür bir önlem görmedik. Deprem vergileri konusunda açıklama yapılmıyor. Hükümet hesap vermek istemiyor" dedi.

Yurttaş TV'nin diğer röportajlarını izlemek için tıklayın.

Etiketler
Ordu Vergi