Kiradan kurtulmak isteyen kiracıya taksitle ev alma imkânı

Her ay kira öder gibi yapacağınız ödemeler ile yıllardır beklediğiniz evinizde mutlu bir yaşam sürmeye başlayacaksınız.

Kiradan kurtulmak isteyen kiracıya taksitle ev alma imkânı

Gelir düzeyi yüksek olmayan pek çok kişi için ev almak hayal olabilmektedir. Hayalleri gerçek yapmak amacı ile hizmet veren bir firma olarak ev alabilmeniz için gereken tüm kolaylıkları sunmaktayız. Küçük adımlar ile büyük başarı hedefleri olan firmamız ile olabilecek en kısa zamanda kendi evinizin rahatlığını sürmeye başlayacaksınız.

Her ay kira öder gibi yapacağınız ödemeler ile yıllardır beklediğiniz evinizde mutlu bir yaşam sürmeye başlayacaksınız. Her bütçeye uygun olarak düzenlediğimiz ödeme planlarımız ile yorulmadan ve gereksiz stresler yaşamadan ev sahibi olabileceksiniz.

Günümüzde ev sahibi olmak için bankaların ağına düşmek yerine katılımcılarına her türlü kolaylığı sunan finansör firmaları tercih etmek çok daha akılcı olmaktadır. Firmamızda oldukça güvenilir ve her geçen gün büyüyen bir aileye sahip finansörlerdendir. Yıllarca beklemenizin ve bankaların faizleri altında ezilmemeniz için gereken tüm hizmetleri vermekteyiz.

Şubelerimize gelerek ister peşinatlı isterseniz de ev almak için gerekli tüm bilgileri alabilirsiniz. Peşinat ödemesi sadece evinizi daha hızlı almanızı sağlamaktadır. Peşinatınız yok ise hiç üzülmeyiniz sizin içinde alanında uzman ekip arkadaşlarımız en uygun ödeme planını düzenleyecektir.

Firmamızı ziyarete gelirken sadece hayalleriniz ve kimliğiniz olması yeterlidir. Kiradan kurtulmak isteyen herkes için uygun bir çözümümüz mutlaka bulunmaktadır. İsterseniz firmamız ile alakalı ve ödeme modellerimiz ile alakalı oldukça donanımlı olan internet sitemiz üzerinden de bilgi alabilirisiniz.

Hayalleri Gerçekleştirmek İçin Varız

Firmamız kiracıya ev alma imkânı sunan ve uzun vadede gerçekleşebilecek olan bu hayalleri en kısa zamanda gerçeğe dönüştüren bir kuruluştur. Her ay kapısına ev sahibi gelmesini istemeyen kişilerin en çok tercih ettiği bir kuruluşuz. Taksitle ev alma konusunda sunduğumuz imkânlarımız ile oldukça iddialıyız.

Şimdi evinizden çıkıp hangi finansal kuruluşa giderseniz gidin size faizsiz ev alma imkânı sunamayacağını söyleyecektir. Çünkü bu tarz kurumlar faiz geliri ile kar sağlamaktadır. Katılımevim ise para satmak amacı ve kar sağlama amacı ile hizmet vermediği için hangi şubemize giderseniz gidin alacağınız yanıt “Tabi ki, buyurun hemen yardımcı olalım” olacaktır. İşte firmamız farkını hemen bu ilk cümle ile yaşamaya başlayacaksınız.

Ödeme Planlarımız

Katılımevim ödeme planlarını düzenlerken kredisiz ev alma şansını elinizden kaçırmamanız için sadece sizin ödemek istediğiniz miktarlar doğrultusunda bir ödeme planı oluşturmaktadır. Asla bütçenizi aşan ödemeler ile uğraşmanızı ve bu konuda gereksiz stresler yaşamanızı istememekteyiz. Hayat hızla akıp giderken ev alıyorum diye uzaktan hayatı izlemek yerine rahatlıkla yaşamınıza devam etmeniz bizim için oldukça önem arz etmektedir. Bu nedenle Katilimevim adresinde taksitle ev al kampanyalarımızı her zaman takip edebilirsiniz.

Ufak bütçelerle büyük hayallere kavuşmak için düzenlediğimiz ödeme planlarımız:

· Rahat Model: sizinle aynı şartları taşıyan kişiler bu gurupta yer almaktadır. Noter huzurunda çekiliş yapılarak bir sıra belirlenmekte ve o sıra ile evleriniz alınmaktadır. Taksitleriniz sizin belirlediğiniz miktarda sabittir ve artış göstermez.

· Hızlı Model: Bu ödeme modelimizde yine kura ve sıralama uygulamamız bulunmaktadır. Rahat modelden farklı olarak bu modelimizde dilediğiniz zamanlarda ödemelerinizi artırmanız mümkündür. Elbette artışlar çok daha hızlı ödeme yapmanızı sağlayacağı için çok daha kısa sürede ev sahibi olmaktasınız.

· Sabit Model: ev almak için acelesi olmayan ve küçük taksitler ile belirlenen zaman içerisinde ev sahibi olabileceğiniz modelimizdir.

· Esnek model: bu modelimizde her hangi bir sabit taksit uygulamamız yoktur. Elinize geçtikçe ödemeler yapabildiğiniz bu modelde ev tutarının yarısını ödediğiniz zaman eviniz hemen teslim edilmektedir.

Katılımevim olarak senetle ev almak için şubelerimize gelen katılımcılarımız içinde gereken tüm kolaylıkları sunmaktayız.

SPONSORLU İÇERİK

Etiketler
Kiracı