Gökhan Özoğuz'dan ODTÜ tepkisi: Başka yer mi yok?

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, ODTÜ'de ağaçların kesilmesine tepki gösterdi.

Gökhan Özoğuz'dan ODTÜ tepkisi: Başka yer mi yok?

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, ODTÜ'de ağaçların kesilmesine tepki gösterdi.

Ağaçların kesilme anına dair bir video paylaşan Özoğuz, "ODTÜ'den ne isteniyor anlamıyorum ki kıran mı girdi bütün Ankara'ya?" ifadelerini kullandı.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde (ODTÜ) 40 dönümlük kavaklık alanına yapılmak istenen ve "Truva atı" olarak nitelendirilen Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurduna karşı ODTÜ’lü öğrenciler Kavaklık İnisiyatif adıyla 55 gündür nöbetteydi.

Bugün, Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan Twitter hesabından yaptığı açıklamayla polisin ODTÜ'ye girdiğini duyurdu. Polisin öğrencilere müdahalesinin ardından ağaçların kesimine başlandı.

Gökhan Özoğuz, Twitter hesabından yayımladığı mesajda şunları söyledi:

"Yahu arkadaş Neden kesiyorsunuz o güzelim 3 tane kalmış ağacı???
başka yer mi yok? İzin yok ruhsat yok bu nasıl kontrolsüzlüktür? Bak arkada bir beton cehennemi varr , Odtü den ne isteniyor anlamıyorumki kıran mı girdi bütün Ankaraya? #Odtü

Kardeşim yasa dışı hamle yapamazsınız denildiğinde bunu yapanları bekçiler nasıl korur yahu? Belediyenin araçlarını sokmayan bekçi kim? O ağaçları kesmek yasak ise kesemezsin !

Sayın Mansur Yavaş lütfen Odtü için iş işten geçmeden bir açıklama yaparmısınız mümkünmüdür acaba ? Arkadaşlar usulsüz iş yapıyorlarda ! Temizlenemedi şu kişiler bir türlü."

Gökhan Özoğuz'dan ODTÜ tepkisi: Başka yer mi yok? - Resim : 1

Gökhan Özoğuz'dan ODTÜ tepkisi: Başka yer mi yok? - Resim : 2

Gökhan Özoğuz'dan ODTÜ tepkisi: Başka yer mi yok? - Resim : 3

Etiketler
ODTÜ Gökhan Özoğuz