Yargı ve Teşkilat dizisini bitirecek karar! Seyirciler şok oldu

TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin seyircileri ne yapacağını şaşırdı. FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi ilk tanıtımıyla gündemi alt üst etti.

Yargı ve Teşkilat dizisini bitirecek karar! Seyirciler şok oldu

TRT1 ekranlarında yayınlanan TV dizisi Teşkilat ile Kanal D ekranlarında yayınlanan TV dizisi Yargı izlenme rekorları kırıyor. İki dizininde geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Ancak iki diziyi de bitirecek bir gelişme yolda gibi.

Şimdilik Yargı ve Teşkilat dizisi reytingde zirveyi kimseye bırakmıyor. Ancak her şey tersine dönebilir.

FOX TV BOMBAYI PATLATTI

FOX TV ekranlarında fırtınalar koparacak yeni bir dizi başlıyor. Ego adı verilen yeni dizinin tanıtımı bile olay oldu.

Yeni dizinin ne zaman yayınlanacağı merak konusuydu.

ÖN İZLEME ÇOK BEĞENİLDİ

30 Ocak 2023 akşamı Yasak Elma dizisi başlamadan önce FOX TV ekranlarında bir ön izleme yayınlandı. Ego dizisinin yayınlanan ön izlemesi seyirciler tarafından çok beğenildi.

DİZİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Gecce.com.tr'de Ego dizisinin yayın tarihiyle ilgili tüm bilgiler paylaşıldı..

5 Şubat Pazar günü ekran macerasına başlayacak olan dizinin kadrosunda; Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Tuna Orhan, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Yargı ve Teşkilat dizisini bitirecek karar! Seyirciler şok oldu - Resim : 1

YENİ TANITIMLA HEYECAN TIRMANDI!

Geçtiğimiz akşam yayınlanan tanıtımla beraber, her bölüm heyecanın artacağının sinyallerini veren “Ego”da; Erhan (Alperen Duymaz) ile Elif (Rüya Helin Demirbulut) birbirlerini çok seven nişanlı bir çifttir ve hayattan en büyük beklentileri evlenip, mutlu bir yuva kurmaktır.

Yaşantılarının rutini, Erhan’ın trajik aldanışı ile bozulur ve Erhan, ödenmesi çok güç bir borç yüküyle karşı karşıya kalır. Birlikte gittikleri, Erhan’ın iş gezisinde aldıkları bu haberle hayatları da psikolojileri de alt üst olacaktır. Ödemeleri neredeyse imkansız olan borç hayatlarını kabusa çevirmişken, Erhan’ın patronu Sibel’in (Melisa Aslı Pamuk) yaptığı teklif hayatlarını sonsuza dek değiştirecektir…

“Ego”, 5 Şubat Pazar saat 20.00’de ilk bölümüyle FOX’ta.

Etiketler
Kanal D FOX TV TRT