Özcan Deniz'den açıklama! Herkesin hedefindeydi... Nihayet konuştu

Cumhuriyet'i kutlamadığı iddiasıyla yuhalanan ünlü oyuncu Özcan Deniz'den açıklama!

Özcan Deniz'den açıklama! Herkesin hedefindeydi... Nihayet konuştu

Dün Kıbrıs’ta sahne alan şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, sevenleri ile konserde buluştu. Ancak Özcan Deniz'in de yer aldığı gece hiç de güzel sonlanmadı. Özcan Deniz'in sahneye çıktığı andan itibaren Cumhuriyet’in 100’üncü yılını kutlamadı ve 10. Yıl marşını söylemediği öne sürüldü. Bu iddianın ardından Özcan Deniz sosyal medyada topa tutuldu. Özcan Deniz konuyla ilgili açıklama yaptı.

Gelen peş peşe tepkilerin ardından açıklama yapan Özcan Deniz "Konserimde Cumhuriyet’imizin 100’üncü yılını kutlamadığım koca bir yalan ve suikasttir. 30 Ekim’de setim başlıyor olmasına rağmen, Filistin’de yaşananlardan dolayı karalar içinde sahneye çıkmama rağmen bu özel geceyi iptal ettirmedim. Ömrümde bir kere daha yaşayamayacağım bu özel 100’üncü yıl kutlamasında sahnede olmak ve coşkuyla kutlamak istedim.

Özcan Deniz'den açıklama! Herkesin hedefindeydi... Nihayet konuştu - Resim : 1
Konser kaydı yapılmadığı için görüntülere ulaşamıyorum. Fakat konsere gelen bine yakın izleyiciden birileri, ilk şarkıdan hemen sonra ve program sonunda yaptığım içi dolu laf olsun diye değil gerçek duygularımla aktardığım uzun Cumhuriyet konuşmamı ve de kutlamamı kaydetmiş ise yayınlamalarını rica ediyorum.

Finaldeki 10. Yıl marşını oku(ya)mamam tamamen benim ile şefimin birbirimizi yanlış anlamamızdan kaynaklı bir organizasyon kargaşasıdır. Fakat kutlamamış değilim. Aksine içten ve alkışlarla sürekli kesilerek yaptığım Cumhuriyet konuşmam ve de kutlamamama gelen tüm izleyici şahittir. Kaydına ulaştığımda da paylaşacağım. Sevgiler." ifadelerini kullandı.