Bu sene balayı tatilinde Kıbrıs otelleri öne çıkıyor

Bu sene balayı tatilinde Kıbrıs otelleri öne çıkıyor

Evlenen ve yeni bir hayata adım atan çiftlerin en güzel anıları balayı tatilleridir. Özellikle en mutlu günlerinde herkesten uzakta ve eşsiz bir tatil geçirmek isterler. Yaz mevsiminde evlenen çiftler kendilerine uygun deniz kum otelleri seçerler. Kış aylarında ise daha sıcak olan bölgelerde otel seçerler. Bazı zamanlar balayı çiftleri yurtdışında otel seçerek bu mutlu günlerinde farklılık yaratmak isterler. Buna istinaden balayı çiftlerine özel avantajları ve paketleri bulunan balayı otelleri vardır.

Çiftler genellikle uzun ve yorucu geçen bir düğün töreninden sonra, baş başa kalabilecekleri tatil planı yaparlar. Düğün günü ve öncesinde yaşanan gerginliklerini, yorgunluklarını atabilecekleri bir balayı hayali kurar ve buna göre araştırma yaparlar. Ülkemizde yurt içinde pek çok balayı otelinin çiftlere özel olarak sunduğu hizmetler vardır.

Bazı balayı çiftleri egzotik bir balayı hayal eder ve buna göre seçim yapar. Bazıları sakin bir otelde ve bölgede konaklamayı tercih edebilir. Balayı oteli seçiminde çiftlerin bütçesinde planlamada önemlidir. Farklı fiyat alternatifleri ile balayı çiftlerine için özel olarak uygulanan kampanyalar vardır. Ayrıca balayı çiftlerine sunulan imkânlar her anlarını mutluluk ile geçirmelerini sağlar. Ülkemizde her çifti düşünen ve bütçesine uygun balayı konseptli birçok otel vardır. Odaların süslenmesinden aktivitelere kadar balayı çiftlerine sunulan jestler ve güzellikler bulunur.

Balayı Otelleri Seçimleri Neye Göre Yapılır?

Bazı otellerde balayı çiftleri için özel oda dekorasyonu ve süslemesi yapılır. Genellikle bu süslemeler yatağa serpilen çiçekler ve özel yatak süslemesi olabilir. Köpüklü şarap, otellerin balayı çiftlerine özel olmazsa olmazlarındandır. Balayı çiftlerinin odalarına otelle giriş yapmadan önce mutlaka meyve ikramı ya da meyve sepeti koyarlar.

Özel kutusunda çikolata, bazı zamanlarda otellerde çiftlerin odalarına konulur. Baskı tebrik kartı, genellikle büyük otellerin sunduğu hizmetlerdendir. Canlı çiçek kutlama tebrik için odada yerini alır. Her gün gazete servisi, otellerin konseptlerinde balayı çiftlerine özel uygulanır. Ülkemizde otellerde konaklama süresince 1 defa odaya kahvaltı servisi özel olarak sunulur. Bölge otellerinde veya şehir otellerinde A la Carte rezervasyonu ücretsiz olarak sağlanır.

Kıbrıs Otelleri Balayı Olanakları Nelerdir?

Kıbrıs otelleri de balayı çiftlerine özel etkinlikler ve jestler sunan özel havuzlu oteller vardır. Kıbrıs otelleri ülkemizde yakın olması ve konseptleri ile her daim dikkat çeken otellerdir. Diğer konaklamalarda da misafirlerine eşsiz tatil sunan bu oteller renkli hayatları ile her kesime hitap eder. Tüm balayı konsepti oteller gibi Kıbrıs otelleri de balayı çiftlerine özel paketler sunar. Kıbrıs'ın en ünlü otelleri her şey dâhil, tam pansiyon oda kahvaltı veya yarım pansiyon şeklinde konaklama sunar.

Bu oteller balayı çiftleri için rezervasyon işlemlerinde öncelik hizmetleri sunarlar. Girişte çiftlere özel VİP karşılama hizmetleri vardır. Giriş gününden önce çiftlerin oda süslemesi gerçekleşir. Balayı çiftleri için odaya kahvaltı, konaklama süresince bir akşam A la Carte yemeği gibi onları özel kılan hizmetler vardır.

Yılbaşı Özel Eğlenceleri ile Kıbrıs Otelleri

Balayı kadar insanların kendilerini özel hissetmek istedikleri günlerden biri de yılbaşı geceleredir. Biten bir yılın ardından herkes eğlenmek ve bu gecede güzel anılar yaşamak ister. Kıbrıs otelleri özellikle eğlence hayatı ve buna özel programları ile misafirlerine hizmet verir.

Kıbrıs otelleri denilince müzikli gala geceleri ve partiler akla geliyor. Kıbrıs otelleri yılbaşı gecesi için önceden etkinliklerini duyurur. Ülkemizden birçok sanatçı bu büyük otellerin restoran ve eğlence yerlerinde sahne alır. Özel yemek menüleri ve içkileri otellerin en çok tercih edilen hizmetlerindendir.

Etiketler
Kıbrıs