Yalıkavak'ta bir pazarcı esnafı: Fiyat söylemeye utanıyoruz

CHP'li Girgin, beraberindeki heyetle birlikte Bodrum Yalıkavak'ta bir pazar yerini ziyaret etti. Esnaftan ve vatandaştan bilgi alan Girgin, hayat pahalılığına dikkat çekti.

Yalıkavak'ta bir pazarcı esnafı: Fiyat söylemeye utanıyoruz

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin beraberinde CHP Bodrum ilçe başkanı Halil Karahan, ilçe yönetim kurulu üyesi Başar Bıyıklı, İl yöneticileri Semahat Berber, Mümtaz Özçelik ve mahalle temsilcileri ile birlikte Yalıkavak pazar yerinde üretici, seyyar pazarcı ve vatandaşları ziyaret etti.

Girgin ziyaret sonrası şu açıklamada bulundu:

"Pazarcı esnafı da vatandaşta fiyatlardan memnun değil. İğneden ipliğe gelen fahiş zamlar vatandaşı canından bezdirmiş durumda. Pazarda Fiyatlar almış başını uçuyor. Fiyatlar yüzünden vatandaş isyanda."

VATANDAŞ SEÇİM ZAMANINI İPLE ÇEKİYOR

CHP'li Girgin, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bir vatandaşımız “3 kilo meyve almak lüks oldu, Allah çoluk çocuğu olanlara sabır versin” diyor. Pazarcı esnafı da “fiyat söylemeye utanıyoruz” diyor. Fiyatlar geçen yıla göre 4 kat arttı. Bir seyyar satıcı “Geçen yıla kadar bu pazarda 300 kilo barbunya satardım, şimdi 70 kilo satabiliyorum, neden? Pahalılıktan” diyor ve ekliyor: “Seçim zamanını iple çekiyoruz."

Etiketler
Bodrum