Muratoğlu'ndan Kurtulmuş'a 'eskiden TL değerliydi' yanıtı: 'Biz AKP gibi firavunlaşmayacağız' diyordu

Sözcü yazarı Muratoğlu, Numan Kurtulmuş'un "Eski dönemde maalesef Türk parası çok değerliydi" sözlerini köşesine taşıdı.

Muratoğlu'ndan Kurtulmuş'a 'eskiden TL değerliydi' yanıtı: 'Biz AKP gibi firavunlaşmayacağız' diyordu

Murat Muratoğlu, "AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş… Saadet Partisi ve Halkın Sesi Partisi genel başkanı sıfatıyla AKP'nin ekonomi politikalarına saydırırken şimdi yatay geçiş yaptığı AKP'nin yaptıklarını savunuyor olması… Bu kadar hızlı ortama uyum sağlaması şaşırtıyor tabii insanı… Oysa bir zamanlar 'Harun olmaya geldiler, Karun oldular. Biz AKP gibi firavunlaşmayacağız' diyordu." ifadelerini kullandı.

"Para değerli olunca ülkeler batıyor benim anladığım kadarıyla… Haliyle dünyada para birimi en çok değer kaybeden ülke Türkiye zirveye koşuyor bu durumda!" diye yazan Muratoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

Acaba az çalışıp çok para kazanıyorduk, o yüzden çok çalışıp az para kazanmalıyız falan mı demek istedi? Mesela daha geçen yıl 1 litre süte ödediğimiz parayla bu yıl 300 mililitre alabiliyoruz.

Milleti fakirleştirilmek onları rahatsız etmiyor olsa da bari ahmak yerine koymasınlar insanları… Paranın değeri düştükçe zekamız da düşmüyor ki aynı hızla…

O seviye için daha fazla aç kalmamız gerekli. Ellerinden geleni ardına koymayacaklar belli ki…

Yazının tamamını okumak için tıklayın.

Etiketler
Muş Ordu Numan Kurtulmuş Para