Bir kahve 22 TL: Havalimanlarında uygulanan fahiş fiyatlar yeniden gündemde

Tiyatrocu Behzat Uygur'un 'kahve' paylaşımı, havalimanlarındaki fahiş fiyat uygulamasını yeniden gündeme getirdi.

Bir kahve 22 TL: Havalimanlarında uygulanan fahiş fiyatlar yeniden gündemde

Zaman zaman gündeme gelen havalimanlarındaki fahiş fiyat politikası bugün tekrar gündeme geldi. Tiyatrocu Behzat Uygur, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda içtiği Türk kahvesine 22 TL ödediğini söyledi.

Videolu paylaşım yapan Uygur, "Günaydın… Diyarbakır uçağı 2 saat rötar yapınca…Sabiha Gökçende kahve içeyim dedim…22 tl verince güne şahane bir başlangıç yaptım…" ifadelerini kullandı.

FAHİŞ FİYAT POLİTİKASI YILLARDIR ELEŞTİRİLİYOR

Havalimanlarında uygulanan fahiş fiyat politikası yıllardır eleştiriliyor. Yiyecek ve içeceklerdeki yüksek fiyatlar hem yolcuları hem de çalışanları isyan ettirse de bu konuyla ilgili herhangi bir denetleme veya önlem alınmıyor.

Türkiye'nin birçok şehrinde şubesi bulunan restoranlar dahi, havalimanındaki şubelerinde ürünlerini fahiş fiyatlarla satıyor. Havalimanlarındaki yüksek fiyat uygulamasının 'yüksek kiralar' nedeniyle gerçekleştiği ifade ediliyor.

Geçtiğimiz haziran ayında oyuncu Müfit Can Saçıntı da İstanbul Havalimanı'ndaki 'su' fiyatından dert yanmıştı. Saçıntı, "Havaalanında kiralar niye çok pahalı?" diye sormuştu.

Bir kahve 22 TL: Havalimanlarında uygulanan fahiş fiyatlar yeniden gündemde - Resim : 1

Etiketler
Tiyatro Uygulama