Durmuş Yılmaz 'Resmi Gazete'yi bekleyin çıkışının perde arkasını açıkladı: Aslında o gün...

Merkez Bankası eski Başkanı Durmuş Yılmaz, Karar TV'de Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un konuğu oldu. Yılmaz, geçtiğimiz hafta herkesi saatlerce ekran başında bekleten "Resmi Gazete" çıkışının perde arkasını da programda aktardı.

Durmuş Yılmaz 'Resmi Gazete'yi bekleyin çıkışının perde arkasını açıkladı: Aslında o gün...

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Merkez Bankası eski Başkanı Yılmaz, Resmi Gazete'nin iyi takip edilmesi gerektiğini belirterek ekonomi yönetiminde değişiklik yapılacağını öne sürmüştü.

HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, "TBMM bütçe Komisyonu'nda önemli Açıklama! Eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, "Bu gece saat 00.00'da Resmi Gazete'yi takip edin, ekonomi açısından olağanüstü bir şey olacak dedi." ifadeleri ile Yılmaz'ın açıklamasını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Durmuş Yılmaz 'Resmi Gazete'yi bekleyin çıkışının perde arkasını açıkladı: Aslında o gün... - Resim : 1

RESMİ GAZETE YOĞUNLUKTAN ÇÖKTÜ

Yılmaz'ın bu açıklamalarının ardından Resmi Gazete'nin internet sitesi Cuma akşamı yoğunluktan çöktü. Resmi Gazete'de herhangi bir atama ya da görevden alma olmaması üzerine Yılmaz, sosyal medya hesabından özür diledi.

Durmuş Yılmaz 'Resmi Gazete'yi bekleyin çıkışının perde arkasını açıkladı: Aslında o gün... - Resim : 2

TÜRK LİRASINA VERİLEN BİR DESTEKTİ

Elif Çakır ve Yıldıray Oğur'un Karar TV'de sunduğu Bi'KARAR Ver programının konuğu eski Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz oldu. Yılmaz burada cuma günü yaptığı açıklamanın perde arkasını şu sözlerle aktardı:

"Cuma günü normalde Maliye Bakanı görevden alınacaktı. Onu kast ettim ama attığım tweet Maliye Bakanı'nın bakanlık ömrüne 1-2 gün ilave etti. O tweet Türk lirasına verilen bir destekti. Ama destek kısa süreli oldu."

Etiketler
Elif Çakır Resmi Gazete Merkez Bankası Muş