Ayçiçek yağı fiyatları yine zamlandı! İşte A101 ve BİM’de yağ fiyatları

Ayçiçek yağı fiyatları vatandaşları zora sokmayı sürdürüyor. Son olarak A101 ve BİM’de ayçiçek yağı fiyatlarına gelen zamlar kameralara yansıdı.

Ayçiçek yağı fiyatları yine zamlandı! İşte A101 ve BİM’de yağ fiyatları

Enflayson ve üretim zincirindeki bozulmalar nedeni ile sıvıyağ fiyatlarına zam yağmuru yaşanmıştı. Özellikle de ayçiçek yağı fiyatları gelen zamlar nedeni ile vatandaşın yakın takibi altına girerken süreçte Kasım ayı zamları peş peşe açıklanmaya başlandı.

Son günlerde gelen zamlardan en çok etkilenen ayçiçek yağı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Özellikle hafta sonu alışverişi yapmak için marketlere gidecek olan vatandaşlar güncel ayçiçek yağı fiyatlarını merak ediyor.

Milligazete'den Ali Kemal İsmailoğlu'nun haberine göre, son olarak Rekabet Kurumu tarafından ceza yiyen BİM ve A101 markette ayçiçek yağı fiyatına bir gün arayla zam geldiği görüldü.

BİM SOLE AYÇİÇEK YAĞINA DEV ZAM GELDİ!

Rekabet Kurumu’nun zincir marketlere dönük soruşturması kapsamında 958 milyon TL ceza yiyen BİM markette geçtiğimiz gün 82,00 TL'den satılan 5 Litrelik Sole ayçiçek yağının bugün ise 84 Lira 90 Kuruştan satıldığı görüldü.

Ayçiçek yağı fiyatları yine zamlandı! İşte A101 ve BİM’de yağ fiyatları - Resim : 1

A101'DE VERA AYÇİÇEK YAĞI FİYATI ZIPLADI

Öte yandan Rekabet Kurumu’ndan 647 milyon TL ceza yiyen A101'de geçtiğimiz gün 82,00 TL'den satılan Vera 5 litre ayçiçek yağının bugün ise 84 Lira 90 Kuruştan satıldığı görüldü. Kısa süre gelen zamlar tepkilere neden oldu.

Etiketler
Yeni dönem zamları A101 BİM