Birevim, Çözüm Tasarruf'u satın aldı

Birevim, tasarruf finansmanı şirketlerinden Çözüm Tasarruf’u satın aldı. Satın almayla birlikte Birevim, 2 bine yakın çalışana, 137 sabit ve 16 mobil şubeye ulaştı.

Birevim, Çözüm Tasarruf'u satın aldı

Tasarruf finansmanı yöntemiyle Türkiye’de yeni bir dönemi başlattıklarını söyleyen Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, gelecek dönemde sektöre yeni açılımlar getirmeye ve yatırımlara devam edeceklerini kaydetti.

Birevim olarak tüm birim ve şubeleriyle yeni döneme hazır olduklarını belirten Orak, "Yeni yasayla birlikte sorumluluklarımız arttı. Bu süreçte sektörü daha iyi noktalara taşımak konusunda büyük bir sorumluluk hissediyoruz. Çalışmalarımız kapsamında bizimle birlikte regülasyon sürecinde ciddi katkılar gösteren, yenilikçi yaklaşımıyla sektöre farklı bir soluk getiren Çözüm Tasarruf’u da bünyemize kattık. Bu satın alma ile sektörümüzü büyütmek, hizmetlerimizi daha geniş kitlelere ulaştırmak adına büyük bir adım attık. Aynı kararlılığı başka şirketler için de göstermekten çekinmeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Yeni yasa, şube, çalışan ve tasarruf sahipleriyle birlikte daha büyük aile olduklarını ifade eden Orak, satın aldıkları Çözüm Tasarruf bünyesindeki tasarruf sahiplerinin haklarının düzenlenmesi ve korunması anlamında yapılan planlamalarla gerekli adımları hızlıca atacaklarını bildirdi.

(Dünya gazetesi)