Antalya'dan tüm dünyaya yazan ekiple yani Planports'la tanıştınız mı?

Yeni nesil iş uygulaması.

Antalya'dan tüm dünyaya yazan ekiple yani Planports'la tanıştınız mı?

Başarı sağlamış Global CRM ve Ön Muhasebe Programı üreten markalar genelde California veya Toronto gibi şehirlerden yükselir. Bu şehirlerde hayatına başlamış büyük girişimleri hemen hemen hepimiz biliyoruz. Peki ya Türkiye'nin güzide tatil şehri, Antalya‘dan yolculuğuna başlayan ve tüm Dünya'ya hizmet vermeyi hedef olarak belirlemiş Planports'u biliyor muyuz?
Hadi gelin Planports'u tanıyalım ve turizm kentinden Dünya'ya adını duyurmayı hedeflemiş dinamik ve enerji dolu ekibi ve bu ilginç girişimi birlikte tanıyalım.

Tam Olarak Hedefiniz Nedir? Girişiminizi Nasıl Tanımlıyorsunuz?

Biz, yeni nesil CRM Programı ve Kolay Ön Muhasebe platformuyuz. Bu sıralar çok moda olan deyimiyle bulut tabanlı iş platformuyuz.

Neden Antalya'da Hizmet Vermeyi Seçtiniz?

Aslında başlıca nedeni, ilk büyük projemizi Antalya’dan yapmış olmamızdan kaynaklanıyor. 2012 yılında ilk kez proje yazdığımızda Antalya'da faaliyet gösteriyorduk. Firma ise Almanya’da genel merkezi bulunan global bir kuruluştu. Türkiye'deki merkezi de İstanbul’daydı.. Projeyi Antalya'dan tamamladık, İstanbul'da ilk tanıtımını yaptık ancak kısa süre sonra Almanya genel merkezde, Budapeşte’de, Dubai’de ve Fas'ta tanıtımını yaptık. Sonra kendi kendimizde dedik ki; Eğer büyük bir proje yapmak istiyorsan bulunduğun veya yaşadığın şehrin bir önemi yok. Yaşamak istediğin her şehirde çalışabilirsin. Biz de Antalya'dan tüm Dünya'ya CRM ve Ön Muhasebe hizmeti verebilecek yeteneklere sahip Planports'u geliştirmeye karar verdik. İlerleyen yıllarda başka illere ofis açsak bile Antalya'da da var olmaya devam edeceğiz.

Yeni Nesil Ne Demek?

Önceden uygulamalar son derece ciddi yazılımlardı. Bir firmayla anlaşırdınız, size tanıtım yaparlar, fiyat teklifi gönderirler, sözleşme imzalardınız. Sonra uyarlama yapılır, kurulumlar tamamlanır ve satın alma bedelleri ödenerek kullanım süreci başlardı. Yani, uyarlama, kurulum, eğitim, destek, bakım bedelleri gibi süreçler vardı. Kullanmayı öğrenmek için haftalarca süren eğitimler gerekirdi. Ancak yeni yazılımlar çok daha sempatik, hayatınızın içinde, düşük bütçeli ve mobil olarak tasarlanıyorlar. Planports, bu süreçlerin yaşamadığı son derece kullanımı kolay ve sosyal bir platform. Kullanıcılar, danışmanlarla yüz yüze tanışmıyor, eğitimler uzaktan gerçekleştiriliyor, kurulum, bakım gibi süreçlere dahil olmuyorlar, kendi kendilerine programı kullanmayı öğrenebiliyorlar, dolayısı ile çok daha sempatik ve sosyal bir iş platformuna düşük bütçelerle üye oluyorlar o kadar...

Global Firmaların Bu Kadar Çok Olduğu Bir Dünya'da Planports Markasının Şansı Nedir Sizce?

Aslına bakarsanız hiç bir fikrimiz yok. Ancak biliyoruz ki, yerli firmalarımız artık tüm Dünya'ya sesini duyurmaya başladılar. Dünya'nın en büyük şehirlerinde onlarca yerli girişim markalarımızı ve mağazalarımızı görmek mümkün. Doğru ideoloji şu olmalı; en kaliteli ürün, istikrarlı büyüme, yüksek kalite ve müşteri odaklılık. Eğer bunları sağladıktan sonra, Global düşünebiliyorsanız Dünyanın en büyük şehirlerinde logonuzun bulunduğu ofisler açmak çok zor değil diye düşünüyoruz. Ayrıca büyüme hedefinden çok en iyi yazılımı geliştirme hedefiyle çalışıyoruz.

Bir Kaç Cümleyle Planports'u Özetleyebilir misiniz?

Elbette; Planports, küçük ve orta ölçekli firmalara satışlarını yönetmeyi öğretiyor. Ön muhasebeyi ve E-fatura programı ‘nı da birlikte sunduğundan müşteriyle ilk tanışılan andan, fatura ve tahsilata kadar olan süreci tek programda yönetebiliyorlar. Ancak yönetmekten fazlasını sunuyor. Şirketlere, performansları hakkında bilgiler veriyor. Kullanıcılar, şirketlerinin ne yöne doğru ilerlediğini, büyüme rakamlarını, satış yapmak için yaptıkları görüşme performanslarını gösteriyor. Böylece işletmeniz büyüyor mu yoksa tam tersine yanlış yolda mısınız sorusunun cevabını veriyor.

Bulut tabanlı olduğundan, eposta adresi ile üye olarak hemen ücretsiz denenebiliyor.

Planports - Online CRM Programı ve Kolay Ön Muhasebe Programı

Kullanımı En Kolay CRM ve Ön Muhasebe Programı, Planports'la Tanışın

Video linki;

Etiketler
Antalya Uygulama