Işıklar Coin Paritex Kriptopara Borsası için Hazır

2020 yılı içerisinde kripto para piyasasında kendini kanıtlayacak kriptoparanın 2 yıl içerisinde tamamen satılıp hem bayi ve distribütörlerine hem de coin yatırımcılarına kazandıracak yatırım ürünü olması amaçlanıyor.

Işıklar Coin Paritex Kriptopara Borsası için Hazır

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş’den, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamayla yepyeni bir yatırım aracı duyuruldu. Bu açıklamayı gerçekleştiren Işıklar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kutlu Işık Işıklar Holding’in Kripto Parası olan Işıklar Coin’i ihraç etme hazırlıkları içerisinde olduğunu söyledi. Hem şirketin hem de yatırımcı olmak isteyenlerin kazançlı çıkacağı yatırım modeli birçok kişi tarafından ilgiyle takip edildi.

Işıklar Coin Yeni Hedefleri

2020 yılı içerisinde kripto para piyasasında kendini kanıtlayacak kriptoparanın 2 yıl içerisinde tamamen satılıp hem bayi ve distribütörlerine hem de coin yatırımcılarına kazandıracak yatırım ürünü olması amaçlanıyor. Yeniliklere açık sürekli gelişen teknolojiye adapte edilmiş, yeni dünya düzenine ayak uydurma adımları olarak görülen bu hareketin hedefleri ise son derece iddialı. Maksimum 100 milyon adet olarak üretilmesi planlanan Işıklar Coin’in satışlarında belirlenen rakamlar 4 ayda 3 kat değere ulaştı. Işıklar Coin’in Paritex Kriptopara Borsasında işlem görmeye başlamasıyla birlikte fiyatların da kat kat artacağı düşünülüyor.

Kazanç Elde Edecek Yatırımcıların İlk Adımları

Paritex Kriptopara Borsası üzerinden alınıp satılacak olan kriptoparanın, piyasada işlem görme tarihi 7 Eylül 2020 olarak kararlaştırıldı. Bu tarihten sonra alım satım tahtasının açılmasıyla borsaya kayıtlı olan kullanıcılar kazanç girişimlerine adım atmaya başlayabilecekler. Kripto piyasasını bilen ve yakından takip eden yatırımcılar ise kayıtlarını çoktan açtılar.

Sorunların Çözüme Kavuşan Adresi

Paritex Kriptopara Borsası ile Işıklar Coin bir işbirliği gerçekleştirdi. Bu yapılan işbirliğinde sorunsuz güven ile yatırım yapılabilmesini için çözüm yolları geliştirildi. Paritex, Türkiye’deki ve dünyadaki en güvenilir kriptopara borsaların dan biri olması sebebiyle kullanıcıların yatırımlarını güvenle korur. Teknolojik altyapısı sayesinde kullanıcılarına, varlıklarını ve gizliliklerini koruma imkanı verir. Yatırımcılar istediği anda yatırım yapabilir, 7x24 alım satım yapabilir ve aynı hızda coinlerini satıp banka hesaplarına paralarını güvenle çekebilirler. Bunun için bir bekleme süresi yoktur. Bu ortam girişimcinin piyasada daha fazla hareket edebilmesine de imkan tanır. Kripto piyasası çok hareketli bir piyasadır. Günler içerisinde bir coin birkaç kat fiyatlanabilir. Süreç sonunda gerçekleştirilen otomatik ödemeler iki tarafın da karşılıklı memnuniyetinin oluşmasını sağlar. Akıllı Sözleşmeler sayesinde ise ortaya çıkan sorunlar güvene çözülür. Kriptopara dünyasına yabancı olanlar ve ilk kez işlem gerçekleştirecekler için ise işlemler gayet basit.

  • Paritex Borsası'na kayıt olunur.
  • Paritex hesabınıza yatırım yapmak istediğiniz tutar kadar Türk Lirası yatırılır.
  • Geriye ISIKC/LIRA marketinden dilediğiniz miktarda yatırım yapmak kalır.
  • Son gelişmeleri takip etmek isterseniz Paritex Sosyal medya kanallarını takip Twitter, Telegram, Medium, Reddit

Işıklar Holding Ayrıcalığı

Bist piyasası üzerinde büyük söz sahibi olan Işıklar Holding'in Kripto Parası olan Işıklar Coin’in birinci sürümünü gerçekleştiridi. Ticaret ve yatırımın yanı sıra sosyal sorumluluk faaliyetlerde kullanımını sağlamak amacı ile Şirket bu faaliyetleri gerçekleştiren aktif bir bölümü içerisinde barındırıyor. Yıllardır hayırseverlik alanında yaptığı bağışlar sayesinde yüzbinlerce öğrencinin burslarının ödemesi gerçekleştiriliyor. Bu faaliyetler için oluşturulan Turgut Işık Eğitim ve Sağlık Vakfı‘nı desteklemek için ISIKC coin üzerinden elde edilen gelirlerin %1’ini bu kuruluşa bağışlanacağı açıklandı. Bu sistemle Işıklar Coin üzerinden yapılan her yatırımda yatırımcılar da bağışlara katkıda bulunuyor.

Etiketler
Borsa Kripto Kripto para Para