Nutanix Türkiye'de üst düzey atama

Bulut bilişim alanında lider marka Nutanix (NASDAQ: NTNX), Nutanix Türkiye Ülke Müdürü olarak Tarık Ertuğrul’u atadığını duyurdu.

Nutanix Türkiye'de üst düzey atama

Bulut bilişim alanında lider marka Nutanix (NASDAQ: NTNX), Nutanix Türkiye Ülke Müdürü olarak Tarık Ertuğrul’u atadığını duyurdu.

Bilişim teknolojileri ve hizmet sektöründeki çalışma geçmişiyle başarısını kanıtlamış deneyimli bir yönetici olan Tarık Ertuğrul, yönetim, satış ve iş geliştirmedeki güçlü becerileriyle de öne çıkıyor. 1972 doğumlu olan Tarık Ertuğrul, Hacettepe Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği’nden mezun olduktan sonra Orta Doğu Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği ve Boğaziçi Üniversitesi Executive MBA bölümlerinden yüksek lisans derecelerini aldı.

Daha önce Motorola Solutions, Hitachi Vantara ve Honeywell gibi şirketlerde satış yöneticiliği ve üst düzey bölge yöneticiliği görevlerini yapan Tarık Ertuğrul, 25 yılı aşkın sektör tecrübesine sahip.

Nutanix, Enterprise Hybrid Cloud mimarisi ile IT altyapısını görünmez hale getirmeyi hedefleyerek buluttaki çalışma kolaylığını müşterilerinin veri merkezine getiriyor. Core, Essential ve Enterprise katmanında yer alan çözümleri ile müşterilerinin Day-1 ve Day-2 operasyonlarını tek ekrandan yönetebildikleri bir işletim platformu sunan Nutanix, müşterilerinin dijital dönüşüm yolculuğunda onlara maliyet avantajı sunarak verimliliği artırıyor.

Nutanix Türkiye Ülke Müdürü Tarık Ertuğrul, görevine haziran ayı itibarıyla başladı.

Nutanix Hakkında

Bulut yazılımı ve hiper-bütünleşik altyapı çözümlerinde tüm dünyada lider konumda olan Nutanix, altyapıyı görünmez kılarak, BT yetkililerinin işletmelerine güç katacak uygulama ve hizmetler üzerine yoğunlaşabilmesini sağlıyor.

Nutanix Enterprise Cloud OS yazılımını, genel, özel ve sınır bulutların tümünde tek tıkla uygulama yönetimi ve mobilite sağlayabilmek adına dünyanın her yerinden pek çok işletme kullanmaktadır.

Nutanix sayesinde işletmeler, çarpıcı seviyede düşük toplam sahip olma maliyetleriyle, her ölçekte her uygulamayı çalıştırabilmektedir. Sonuç olarak kurumlar, uygulama sahiplerine gerçek bir bulut benzeri deneyim yaşatabilen, yüksek performanslı BT ortamlarını talep üzerine sağlayabilmektedir.

© 2019 Nutanix, Inc. tüm hakları saklıdır. Nutanix, Nutanix logosu ve burada adı geçen Nutanix ürün ve hizmetleri, Nutanix Inc. şirketinin ABD ve diğer ülkelerdeki tescilli ticari markaları veya ticari markalarıdır. Burada belirtilen diğer tüm marka isimleri sadece tanıtım amaçlıdır ve ilgili sahiplerinin ticari markaları olabilir.

Bu basın bülteni, Nutanix.com’un bir parçası olmayan harici web sitelerine bağlantılar içermektedir. Nutanix bu siteleri kontrol etmez ve herhangi bir harici sitenin içeriği veya doğruluğu ile ilgili tüm sorumlulukları reddeder. Harici bir siteye link vermiş olmamız, bahsi geçen sitedeki herhangi bir içeriğin onaylandığı anlamına gelmemektedir.

Etiketler
Türkiye