Anadolu Üniversitesi öğrenci giriş ile AÖF sınav giriş yerleri, belgesi nasıl sorgulanır?

Anadolu Üniversitesi resmi internet sitesi üzerinden yapmış olduğu duyuruyla AÖF sınav yerleri ve belgelerini öğrenci erişimine açmış oldu.

Anadolu Üniversitesi öğrenci giriş ile AÖF sınav giriş yerleri, belgesi nasıl sorgulanır?

AÖF sınav giriş belgesi, 14-15 Aralık tarihlerinde yapılacağı duyurulan vizeler için temin edilmesi gerekiyor. Anadolu Üniversitesi üzerinden eğitimlerini sürdüren vatandaşlar 2019-2020 eğitim öğretim yılının vizeleri için çalışmalarını sürdürmüş ve vizelere günler kala Açık öğretim AÖF sınav giriş belgesi ve yerleriaraştırma konusu haline geldi. Binlerce Anadolu Üniversite öğrencisinin araştırma konusu haline gelen bu belge resmi site üzerinden erişime açıldı. Vatandaşlar AÖF sınav giriş yerleri ve belgesi için öğrenci girişi yapmaları yeterli. Detaylı bilgi ve sorgulama ekranı linki haberimizin devamında…

AÇIK ÖĞRETİM AÖF SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

Haberimizin devamında bulunan linke tıklayarak öğrenci girişi yapmanız haline Anadolu Üniversitesi Açık öğretim fakültesi vize sınavları için AÖF sınav yerleri sorgulama işlemini kolay ve hızlı şekilde gerçekleştirebilirsiniz…

AÖF VİZE SINAVLARI NE ZAMAN YAPILACAK?

AÖF Güz Dönemi ara sınavları 14-15 Aralık tarihinde yapılacak. İki gün sürecek olan sınavlar iki oturumda gerçekleşecek. Sabah oturumları 09.30'da başlarken öğleden sonraki oturumlar saat 14.00'te başlayacak. Her ders için öğrencilere 30 dakika süre verilecek.

Sınava girebilmeniz için gerekli olan "Sınav Giriş Belgesi" ve "Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik" (Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge bu amaçla kullanılabilir.) belgelerinizi sınava gitmeden önce mutlaka hazırlayın.

AÖF SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI?

AÖF Sınav giriş yeri sorgulama için aşağıda yer alan linke tıklayınız

AÖF SINAV GİRİŞ YERİ VE BELGESİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Etiketler
Inter Öğrenci Üniversite