Yıldırım çarptı, hayatı değişti: Olacakları birkaç saat önceden biliyor

Kristoffer Green'i yıldırım çarptı. Yaşadığı olaydan sonra psişik güçler kazandığını söyleyen genç adamın anlattıkları ise duyanları hayrete düşürdü.

Yıldırım çarptı, hayatı değişti: Olacakları birkaç saat önceden biliyor

Kristoffer Green 2015 yılında yağmurlu bir havada elindeki şemsiyesine yıldırım isabet etti.

KÖR EDİCİ BİR IŞIKTI

30 yaşındaki 2 çocuk babası genç adam, 24 yaşında başına gelen yıldırım çarpmasından sonra hayatta kalmayı başardı. Yıldırım çarptığında yaşadıklarını, 'Kör edici bir ışıktı kolumdan girdi ve ayağımdan çıktı sonra bayıldım' diyerek anlattı. Green "Tıp merkezinde uyandığımda karım benim için ağlıyordu ve tamamen şoktaydım. Nerede olduğum veya ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yoktu" ifadelerini kullandı. Tıp merkezi personelinin Green'i bir monitöre bağladığını ve bunun kalbinin "saatte bir milyon mil hızla" attığını gösterdiğini söyledi.

Green yaşanan bu olay sonrasında bir fırtına yaklaştığında onu uyaran bir tür dahili barometre geliştirdiğini iddia ediyor. Green'in iddiasına göre bir fırtına yaklaştığında kolu karıncalanıyor ve fırtınanın geleceğini saatler önceden haber veriyor.

İşin ilginç yanı; fırtınanın geleceğini tahmin ettiğini iddia eden Kristoffer Green, ne zaman sağ kolu sızlasa karısına, 'Fırtına geliyor' diyor ve birkaç saat sonra fırtına geliyor.