Kraliçe II. Elizabeth için düzenlenen konserde şarkısı sansürlendi

George Ezra'nın Green Greem Grass şarkısının ölümle ilgili sözlerinin kaldırılması kararı sosyal medyada eleştirilmişti.

Kraliçe II. Elizabeth için düzenlenen konserde şarkısı sansürlendi

George Ezra, Kraliçe II. Elizabeth'in Platin Jübile konserindeki performansı sırasında, kendi şarkısının ölümle ilgili sözlerinin sansürlendiğini açıkladı.

Independent Türkçe'de yer alan habere göre, Ünlü müzisyen, 4 Haziran Cumartesi günü Buckingham Sarayı'nın dışında gerçekleşen etkinlikte hit şarkısı "Green Green Grass"ı seslendirdi.

Ancak hayranları şarkıcının şu şarkı sözünü atladığını fark etti:

Öldüğüm gün bir parti verseniz iyi olur.

Bu sözleri kullanmamaya Ezra'nın kendisinin mi karar verdiği ya da bunun kendisinden istenip istenmediği o sırada belirsizdi ancak bu tercihin, Kraliçe'nin 96 yaşında olması nedeniyle yapıldığı netlik kazandı.

Ezra, yeni albümü Gold Rush Kid'in çıkışı münasebetiyle verdiği yeni bir röportajda, ikinci ihtimalin gerçekleştiğini açıkladı.

The Sun'a konuşan Ezra, "Kraliyet ailesinden mi yoksa gösterinin yapımcılarından mı geldiğini bilmiyorum ama kraliyet ailesi için çalıyorsanız ve muktedirler 'Bu şarkı sözünü söylemenizi istemiyoruz' diyorsa tartışmayacağınız oldukça açık" dedi.

Ezra, "İçgüdülerim 'Onu değiştirmenize gerek yok' diyordu" diye devam etti.

Kararın sosyal medyada yerildiğini ikrar eden Ezra, "Bence buna verilen tepki, bizim işimize geldi ki böylece bunun gereksiz olduğunu söyleyebildik" dedi.

Etiketler
Kraliçe Elizabeth Konser