Oscar'ı sarsan tokatla ilgili yeni iddia: Will Smith'in Oscar ödülü geri alınabilir

Amerikan NY Post gazetesi endüstri içerisinden kaynaklara dayandırdığı haberinde, komedyen Chris Rock'a tokat atan Will Smith'e verilen En İyi Erkek Oyuncu ödülünün geri alınabileceğini yazdı

Oscar'ı sarsan tokatla ilgili yeni iddia: Will Smith'in Oscar ödülü geri alınabilir

GERÇEK GÜNDEM - ABD'li aktör Will Smith'in Oscar ödül töreninde gecenin sunucusu komedyen Chris Rock'ı tokatladığı görüntülerin ardından kazandığı En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kaybedebileceği belirtildi.

New York Post'un endüstri içerisinden kaynaklara dayandırdığı haberine göre, Will Smith'in ödül törenindeki davranışı Akademi'nin katı kurallarına aykırı ve kazandığı ödülü kaybetmesine neden olabilir.

Gazeteye konuşan bir Hollywood kaynağı, "Bu bir saldırı. Oradaki herkes şoka girdi ve bu çok rahatsız ediciydi. Will, Oscar ödülünü geri vermeyi istemez ama neler olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

2017'de yaşanan cinsel istismar skandallarının ardından yayınlanan davranış kılavuzunda, Akademi'nin değerleriyle uyumlu olmak ve insan onuruna saygı duymak gibi maddeler buunuyor.

NE OLMUŞTU?

Ödül törenini sunan komedyen Chris Rock, sağlık sorunları nedeniyle saçı olmayan Smith'in eşi Jada Pinkett Smith ile ilgili bir şaka yapmıştı.

1997 tarihli Jane'in Zaferi filmine gönderme yapan Rock, "Jane'in Zaferi'nin yeni filmi ne zaman geliyor?" demişti. Filmde Demi Moore saçları 3 numara olan bir askeri canlandırıyordu.

Şakanın ardından sahneye çıkan Will Smith, Rock'a sert bir tokat atmış ardından, "Eşimin adını o s..k ağzına alma" diye bağırmıştı.

Etiketler
Oscar Tokat Will Smith