Almanya'ya sığınan Ukraynalı genç kadın, Iraklı ve Nijeryalı mültecinin tecavüzüne uğradı!

Rus işgalinden kaçarak Almanya'ya sığınan 18 yaşındaki Ukraynalı bir kadın, Iraklı (37) ve Nijeryalı (26) iki mültecinin tecavüzüne uğradı. Olayı Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Bild duyurdu.

Almanya'ya sığınan Ukraynalı genç kadın, Iraklı ve Nijeryalı mültecinin tecavüzüne uğradı!

Bild gazetesinde yayımlanan habere göre olay 6 Mart tarihinde gerçekleşti. Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesinin ardından Almanya'ya sığınan 18 yaşındaki genç kadın, Iraklı ve Nijeryalı iki erkeğin arka arkaya tecavüzüne uğradı.

Olay, Almanya'da mültecilerin konaklaması için kullanılan "Oscar Wilde" otel gemisinde yaşandı. Iraklı ve Nijeryalı iki erkeğin arka arkaya tecavüzüne uğrayan 18 yaşındaki Ukraynalı genç kadın, Almanya'nın gündemine oturdu.

Tecavüz sırasında otel gemisinde yaklaşık 25 mültecinin de bulunduğu ifade edildi. Bild gazetesi söz konusu olayın savcılık tarafından da doğrulandığını söyledi.

Federal polis sendikası başkanı Heiko Teggatz, Bild'e şunları söyledi: "Politikacılar, Düsseldorf'taki otel teknesindeki gibi korkunç tecavüz vakalarının birikmemesini sağlamak için şimdi her şeyi yapmalıdır. Sert ve hızlı ceza ve ardından sınır dışı etme bu tür faillerin anladığı tek dildir.”

Etiketler
Almanya Irak Tecavüz Ukrayna