Uçağın motoruna çırılçıplak bir şekilde atlayarak intihar etti

ABD'li Daniel John O'Brien Karayipler'de olduğu sırada çıplak bir şekilde uçağın motoruna atlayarak intihar etti. Bir aile dostu, Daniel'in tanısı konulmamış bir sağlık sorunu için ilaç bulamamasından sonra bu trajedinin ortaya çıktığını söyledi.

Uçağın motoruna çırılçıplak bir şekilde atlayarak intihar etti

İnanılması güç bir hikayede, Amerikalı Daniel John O'Brien, Trinidad ve Tobago'nun başkenti Port of Spain'de 31 yaşında tuhaf bir şekilde öldü.

Ocak 1990 ayında gerçekleşen olayda iddiaya göre Daniel'in havaalanı duvarına çıplak bir şekilde tırmandı, dört güvenlik görevlisine pusu kurdu ve uçağı çaldı. Daha sonra, kanayan omzuna yağ sürdü ve kendini uçağın motorlarından birine attı.

Daniel'in Piarco Uluslararası Havalimanı'ndaki pistine yakın olan otelde bir arkadaşı David Meyerbirlikte kaldığı bildirildi.

Arkadaşının ölümünden sonra ifadesine başvurulan Mayer şöyle konuştu:

Bu sabah 10.30 sularında uyuduğumuz sırada Daniel'i boğmaya çalışan biri vardı. Engel olmaya çalıştım ancak lambayı üzerime atarak beni devirdi sonra kaçtı. Daniel de çıplak haliyle peşinden koştu.

Bir aile dostu, Daniel'in tanısı konulmamış bir sağlık sorunu için ilaç bulamamasından sonra bu trajedinin ortaya çıktığını söyledi.