MHP'li İkizdere Belediye Başkanı: AKP’li milletvekilleri halkın gazını almaya çalışıyor

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Hayati Yazıcı'nın İkizdere'yi ziyaretini değerlendiren MHP'li İkizdere Belediye Başkanı Yazıcı, gerçekleştirilen toplantının beklentileri karşılamadığını söyledi.

MHP'li İkizdere Belediye Başkanı: AKP’li milletvekilleri halkın gazını almaya çalışıyor

Rize'nin İkizdere İlçesi'nde Cengiz İnşaat tarafından yapılmak istenen taş ocağı AKP ve MHP arasında krize neden oldu.

Yeşil Gazete'den Gençağa Karafazlı'nın haberine göre, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı‘nın İkizdere’ye ziyaretini değerlendiren MHP'li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, Yazıcı’nın taş ocağına karşı direnen yurttaşlarla yaptığı bilgilendirme toplantısını “yurttaşların gazını almak” olarak yorumladı.

Karagöz ayrıca bu toplantının beklentileri karşılayamadığını belirterek “dağ fare doğurdu” dedi.

''HÜLLE YAPILDI''

Hakan Karagöz, ‘'İşin açıkçası bir hülle yapıldı. Bu durum projenin devamına yöre halkı tarafından büyük bir güvensizlik yarattı. Bilgilendirme, sahip çıkılma noktasında çok ama çok geç kalındı. Bunu Vali Bey de, Bakan Bey de kabul etti'' diye konuştu.

''YAPILAN YANLIŞLARI DİLE GETİRDİK''

''Buralar vatandaşlarımızın yaşam alanları ve iki köyü doğrudan etkileyecek. Dolaylı olarak da 4 köy ve iki mahalle direk etkilenecek. Buralarda yüzlerce ton organik çay yapılıyor, 8-10 ton bal üretiliyor, köylünün içme suyu buradan geliyor. Haliyle haklı olarak tepki gösterildi'' ifadelerini kullanan Karagöz, ''Biz, yapılan yanlışları Belediye Başkanı olarak dile getirdik'' dedi.

Etiketler
Cengiz İnşaat Hayati Yazıcı Rize Milletvekili