Telegram dosya transfer sınırını 2 GB'a yükseltti

Popülerliği her geçen gün artan anlık mesajlaşma uygulaması Telegram'a gelen yeni güncelleme ile dosya transfer sınırını yükseltti. WhatsApp'ta ise bu sınır 100 MB ile sınırlı.

Telegram dosya transfer sınırını 2 GB'a yükseltti

Mobil uygulamasını güncelleyen Telegram, dosya transfer sınırını 2 GB'a yükseltti. Telegram böylece en büyük rakibi WhatsApp'a 20 kat fark attı.

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından biri olan Telegram, iOS ve Android uygulaması için yeni bir güncelleme yayınladı. Uygulamayı 6.3.0 sürümüne yükselten güncelleme, uygulamaya kullanıcı deneyimini iyileştiren pek çok yeni özellik kazandırdı.

WhatsApp dosya transfer sınırı ne kadar?

Telegram 6.3.0 sürümü ile birlikte uygulama içi dosya transfer boyutunda üst sınır, 2 GB’a yükseltildi. Telegram’ın en büyük rakibi olan WhatsApp’ta ise dosya transfer sınırı 100 MB.

Profil fotoğrafını unutun Telegram’a profil videoları geldi

Telegram, 6.3.0 sürümünde profil videosu özelliğini de kullanıma sundu. Kullanıcılar bundan sonra Telegramda profil fotoğrafının yanı sıra profil videosu da belirleyebilecek. Yeni sürümde Telegram Video Düzenleyicisi de güncellendi. Daha önce var olan video kırpma ve boyutlandırma özelliklerine döndürme ve animasyon ekleme özelliği geldi.

Kullanıcılar, profil videolarını belirlerken çıkarmalar ya da animasyonlar eklemek için Telegram Medya Düzenleyicisi’ni kullanabilecek.

Etiketler
Telegram Uygulama WhatsApp