28 Aralık - 3 Ocak haftalık burç yorumu - Balık burcu ve yükselen Balık

Astrolog Sitare İnal 28 Aralık - 3 Ocak haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 28 Aralık - 3 Ocak haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Balık burcu ve yükselen Balık haftalık burç yorumu

Bu hafta 2021 yılına girerken küçük bir yıllık değerlendirme yapalım dedim. Bu yıl öne çıkacak birkaç konunun üzerinde duracağım. Bu sene siz ev aile hayatınızı daha iyi hale getirmek isteyeceksiniz. Evlilik veya boşanma gibi süreçlerin içine girebilir. Taşınabilir, ev alıp satabilirsiniz. Ev aile içinde hareketlilik gündemde fakat kişisel olarak çok karışık ve yön belirlemekte zorlandığınız bir sene olabilir. Toplum önündeki yeriniz, iş hayatınızda bir o kadar önemli ve ev hayatınızla işi dengelemeniz gerekecektir.

Bu sene iş konularında teknoloji ve digital konulara eğilmek sizin için kaçınılmaz olsa da bu sizin için karışık bir mevzu olabilir. Kaçtığınız konularla yüzleşmek durumunda kaldığınız ve yalnızlaştığınız bir sene olacak gibi duruyor. Sanki çok büyük kalabalıklar içinde biraz yalnızlaşma olabilir. Korkularınız ve kaygılarınızla yüzleşebilirsiniz, bunları erken fark ederseniz çok beklemeden kolları sıvamanızı tavsiye ederim. Şimdiden iyi seneler her şey gönlünüzce olsun.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları