'Prof. Dr. Veysel Ulusoy ile Ekonomi Notları' yayında: Asgari ücrete gerçekten yüzde 50 zam yapıldı mı, krizden çıkmak için ne yapmalı?

Vatandaşın çarşı - pazarda hissettiğine en yakın verileri yayınlayarak Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) 'belalısı' haline gelen Enflasyon Araştırma Grubu'nun kurucusu, ekonomist Prof. Dr. Veysel Ulusoy'un yeni programı Gerçek Gündem'in YouTube kanalında yayına başladı.

Prof. Veysel Ulusoy: 'Asgari ücret artarsa enflasyon artar' söylemi yanlış, şu an bir işçinin maaşı en az 20 bin lira olmalı Türkiye Trafikte yumruk yumruğa yol verme kavgası Türkiye AKP 'Çalışma durdu' dedi, Tunç Soyer görüntülü aradı: 'Hemen düzeltelim' dedik Türkiye Dağcılar cumhuriyetin 100. yılını Aladağlar zirvesinde kutladı Türkiye Kakava coşkusunu ve eğlencenin tadını çadırlarında çıkardılar Güncel Otogarlarda bayram hareketliliği Türkiye Yürekleri ağza getiren anlar: Her şey 10 saniyede oldu bitti! Türkiye Uçağa yıldırım isabet etti, o anlar kameraya yansıdı! Türkiye Beton mikseri, beton suyunu yola döke döke ilerledi! Türkiye Üsküdar'da denizden haç çıkarma töreni yapıldı Türkiye İstanbul'da sonu güzel biten kavga kameralara yansıdı! Türkiye Polisler, yangın merdiveninden girerek kumar baskını yaptı! Türkiye