BBP'li Destici Kızılay Başkanı'na 'istifa' çağrısını yineledi: 'Sorumluluğunun gereğini yerine getirmesini bekliyorum'

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, katıldığı bir televizyon programında deprem sonrasında çadır sattığı ortaya çıkan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a yaptığı istifa çağrısını yineledi.

Kızılay'ın Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından AHBAP'a çadır sattığının ortaya çıkması sonrası Cumhur İttifakı ortaklarından BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Kızılay Başkanı Kerem Kınık'a istifa çağrısında bulunmuştu. Destici, bugün katıldığı bir televizyon programında istifa çağrısını "Kızılay'ın çadır satmasını kabul edemem. Kızılay Başkanı ile görüşmedim sorumluluğunun gereğini yerine getirmesini bekliyorum" ifadeleri ile yineledi.

Melda Onur: Muhalefet voltran oluşturdu Gündem Gelecek Partili Özdağ: Ahmet Davutoğlu hiç uyumadı, milletimiz için siyaset yapmak mecburiyetindeyiz Siyaset Canlı yayından bir yurttaş Meral Akşener'e böyle tepki gösterdi Siyaset İYİ Parti'de yeni başkanlık divanı açıklandı Siyaset Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı! Siyaset Sadece o ilde yetişiyor, bulan servete konuyor Siyaset CHP ve AKP heyetlerinin bayramlaşmasında 'İsrail ile ticaret' tartışması Siyaset Erdoğan, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti Siyaset İmamoğlu'ndan iktidara 'Tıp bayramı' göndermesi Siyaset CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş: Göynük Çayı'ndan elinizi çekin! Siyaset Hayat pahalılığından yakınan vatandaş: "Tadını bildiğiniz şeyleri unutuyorsunuz" Ekonomi YRP'nin İstanbul adayından 'çekilme' iddialarına yanıt Siyaset