Arap avukattan Türk pasaportuyla skandal reklam

Arap Avukat Erva Abdul Rahim, yaptığı Tiktok paylaşımında Türk vatandaşlığı ile alay ederek kendi reklamını yaptı. Rahim, paylaşımlarında Türk pasaportunun alınması için yardımcı olduğunu savunuyor.

Türkiye'nin sandık başına gitmesiyle yabancı Türk vatandaşları yeniden gündeme geldi. AKP iktidarının yasaları değiştirmesiyle Türk vatandaşlığı almak için 'para' yeterli olurken Türk vatandaşlığının gayrimenkul reklamı ile satılığa çıkartılmasının ardından bir paylaşım daha ortaya çıktı.

Avukat Erva Abdul Rahim, yaptığı Tiktok paylaşımında Türk vatandaşlığına geçişte yardımcı olduğunu iddia etti. Rahim, Türk pasaportu ile verdiği pozda kendisi ile çalışanların vatandaş olmalarının çok kolay olduğunu savunuyor.

İddiaların sahibi avukat, TikTok paylaşımları ile Türk vatandaşı olmak isteyen Araplara kendi tanıtımını yapıyor.

Oy kullanan vatandaşla röportaj yapan A Haber muhabiri, Arapça yanıt aldı Siyaset Erkan Baş'ın 22 yıl önceki görüntüleri ortaya çıktı Siyaset İmamoğlu'nda ikinci tur videosu: 'İlk toplantımızı İstanbul’da yaptık' Siyaset İYİ Parti'de yeni başkanlık divanı açıklandı Siyaset Tanal, bakanlık önünde eylem başlattı! Siyaset Sadece o ilde yetişiyor, bulan servete konuyor Siyaset CHP ve AKP heyetlerinin bayramlaşmasında 'İsrail ile ticaret' tartışması Siyaset Erdoğan, Alparslan Türkeş'in kabrini ziyaret etti Siyaset İmamoğlu'ndan iktidara 'Tıp bayramı' göndermesi Siyaset CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş: Göynük Çayı'ndan elinizi çekin! Siyaset Hayat pahalılığından yakınan vatandaş: "Tadını bildiğiniz şeyleri unutuyorsunuz" Ekonomi YRP'nin İstanbul adayından 'çekilme' iddialarına yanıt Siyaset