Ayvalık’ta Kereste Deposunda Yangın

Ayvalık’ta Kereste Deposunda Yangın
Abone ol

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Altınova Mahallesi girişindeki bir kereste deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu söndürüldü. E-87 karayolu üzerinde bulunan depoda çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek yanındaki marangoz deposuna da sıçradı. Olayda ciddi maddi hasar meydana geldi.

Yangının, elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. Alevlere Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinin yanı sıra Edremit, Burhaniye ve Gömeç’ten sevk edilen itfaiye araçları da müdahale etti. Toplamda 11 arasöz ve yaklaşık 50 kişilik itfaiye ekibine vatandaşlar da destek verdi.

KERESTE İMALATHANESİ ZARAR GÖRDÜ

Kereste imalathanesinin de zarar gördüğü yangın, yaklaşık 3 saat süren müdahalenin ardından kontrol altına alındı. Olay yerinde soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış sebebine ilişkin soruşturma devam ediyor.

TSK, PKK'nın Kullandığı Mağarayı Buldu Güncel Özgür Özel'e Saldıran Şahıs Böyle Hazırlanmış! Güncel Binlerce Galaksi Tek Karede Görüntülendi Güncel İstanbul’da Skandal: Sapık Patrondan Çocuğa İstismar! Detaylar Mide Bulandırdı Güncel