Pakistan'da, trende patlama: 1 ölü, 4 yaralı

Pakistan'ın Pencap eyaletinde, hareket halindeki bir yolcu treninde meydana gelen patlama sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.

Pakistan'ın Peşaver şehrine gitmek üzere Belucistan eyaletinin Ketta şehrinden kalkan bir yolcu treninde patlama meydana geldi.

Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Patlamada 1 kişinin hayatını kaybettiği, 4 kişinin de yaralandığı açıklandı. Polis Mian Mahboob yaptığı açıklamada, patlamanın trenin Pencap eyaletinin Chichawatni bölgesinden geçtiği sırada yaşandığını ve patlamaya neyin yol açtığının ise henüz bilinmediğini ifade etti.

Pakistan Demiryolları Sözcüsü Babar Ali Raza da yolcu treninde patlama olduğunu doğrularken, uzmanların detayları netleştirmeye çalıştığını söyledi.

TIR otoyolu birbirine kattı! Dünya Dağdan yuvarlanan kaya korku dolu anlar yaşattı: Ev savaş alanına döndü Dünya Antika dükkanından goril heykeli çaldı Dünya Rusya’dan Odessa’ya füzeli saldırı Dünya Endonezya'daki Ruang Yanardağı yeniden patladı Dünya Malezya donanmasına ait helikopterler havada çarpıştı: 10 ölü Dünya Endonezya’da yanardağ patladı, 838 kişi tahliye edildi Dünya Araba kaputundan dünyanın en zehirli yılanı çıktı! Dünya Tayland'da feribot yandı: 108 kişi kurtarıldı Dünya İtalya’da sel ve toprak kayması Dünya Rusya’da çığ düştü: 2 kişi hayatını kaybetti Dünya Gazze'de can kaybı 30 bin 717'ye yükseldi Dünya