Jüpiter ve Satürn Kova burcunda birleşiyor

Ziyadesiyle önemli bir döneme giriyoruz. Kova Çağı içindeyiz artık, Jüpiter ve Satürn’ün Kova’nın ilk derecelerinde birleşiyor olması bu konuda güçlü bir adım...

Ziyadesiyle önemli bir döneme giriyoruz. Kova Çağı içindeyiz artık, Jüpiter ve Satürn’ün Kova’nın ilk derecelerinde birleşiyor olması bu konuda güçlü bir adım attığımızı gösteriyor.

Satürn Oğlak Burcundaki 3 senelik döngüsünü geride bırakıp Kova Burcuna geçiyor. 2020 yılında gökyüzünde savaş enerjisi vardı. I. Dünya Savaşındaki durumdan halliceydi. O zamanki Savaş Sanayi Devriminin gelişini duyurdu, bu dönemki savaş ise Teknoloji Devrimini duyuyor. Aslında eski bitiyor ve yeni başlıyor. Buradaki savaş yeni bir sağlık, ekonomi, siyasal ve tabi ki yanında ekstra teknolojiyi getirecek.

Geçtiğimiz 3 sene Satürn gezegenin Plüton’a olan yakınlaşması bu dar boğaza ilerledik aslında ve 2020’deki birleşimi ve yanlarına gelen Mars ve Jüpiter ile de bu durum daha da büyüdü ve savaş halini aldı diyebiliriz kısaca.

Şimdi ise kalıpları kıracağımız yeni bir sosyalite içinde hayatımızın yeni bebek adımlarını atacağız aslında. "Sosyalite’’ dememin nedeni aslında; bu dönemde devlet algısının bile dünyada ne kadar sarsıldığını ve dünyanın küçük bir aile olduğunu gördük aslında. Sosyal devlet anlayışının önemini fark etsek de eski düzene geçemeyeceğimiz ortada aslında eskiden de Elit tabaka yönetmesiyle birlikte bu sanal dünyanın genişlemesiyle birlikte Teknolojik Elit tabakanın artık daha fazla kontrol edebileceği bir dünya haline geliyoruz. Sanırım ben bu ismi pek uygun buldum :D

Bu dönemden sonra Teknolojinin daha hızlı ilerlemesi ile bambaşka bir dünyaya adım atıyoruz. Kova’nın getirdiği gruplar içinde ama tek başına hissini hep birlikte hissedeceğiz sanırım. Gelecek algısının daha fazla ortaya çıktığı ve yukarıda da söylediğim gibi sosyal algının vurgulandığı ama mesafeli bir dünyaya yolculuğa çıkıyoruz.

Bu dönem de insan hakları konusu ciddi bir mesele olmaya başlayacak. Göçmenler, Siyahiler, Lgbt, kadın hakları gibi pek çok konu tüm mecralarda daha fazla işlenecek.

Biliyorsunuz Balık Çağından Kova Çağına geçiyoruz. Din ve inançlar konusu kendini Teknolojiye, Bilime ve rasyonel olana bırakacak. Bu bahsettiğim 2500 yıllık yeni bir döngünün içinde olduğumuzu biliyoruz artık.

* Astrolog Sitare İnal'ı sosyal medya hesaplarından da takip edebilirsiniz *

https://www.youtube.com/c/ sitare

https://www.instagram.com/sitareastroloji

https://www.facebook.com/sitare.inal

https://twitter.com/sitareinal