CHP'den Bodrum adayı hakkında ilk yorum

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan'ın adaylığı düşürümesi hakkında konuştu.

CHP'den Bodrum adayı hakkında ilk yorum

GERÇEK GÜNDEM - CHP Sözcüsü Faik Öztrak, partisinin Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan'ın adaylığı düşürümesi hakkında konuştu.

Faik Öztrak, CHP MYK sonrası gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Faik Öztrak'ın açıklamalarından satır başları:

"ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI VE İSTİHDAM"

"2,5 milyon kişiye iş vereceğim demek ve teşvik paketi açıklamak gerçekci değil. Bir ülkede üretim olsun istiyorsanız, o ülkede güven vermelisiniz. Bu iktidarın politikalarına güven yok.

Güven olmadığı için de bu istihdamı yaratmaları mümkün değil. Tek başına da baktığınızda bu hedef çok iddialı. Hele hele ekonominin daraldığı dönemde hesabı kitabı bilmemektir.

Evet Türkiye en büyük ekonomilerden biridir. Bu genç nüfusa iş vermek stratejik hedeflerdendir. Ama güven vermeyen, hukuka saygı duymayan, ucube bir tek adam rejimi ile yönetilen ülkede bu mümkün değil. Aksine tam tersi oluyor.

ERDOĞAN'A 'DAVA AÇ' ÇAĞRISI!

İşin garabeti bir partinin genel başkanını Cumhurbaşkaını gömleği giymesinden kaynaklanıyor. Sonra bir takım kendilerine oy vermeyen kişilerle ilgili olarak terörle işbirliği sözleri ortaya dökülüyor. Madem bunları söylüyorsun açtır dava.W

ERDOĞAN'A KÜRDİSTAN HATIRLATMASI: KÜRDİSTAN LAFINI KİM KULLANDI?

Bir kere daha ifade edeyim bu lafların hepsini geçmişte kendisi etti. Kimler terörle iş birliği yaptı diye dönecek kendi sözlerine bakacak. 2013 yılında Kürdistan lafını kim kullandı, eyaletlerden korkmamak lazımmış, bu laflar kendisinin laflarıydı.

CHP'NİN BODRUM ADAYININ ADAYLIĞININ DÜŞÜRÜLMESİ

Öte yandan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, CHP'nin Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan'ın adaylığının İlçe Seçim Kurulu'nca düşürülmesi hakkında ise, "Burada bir adli sorun var, bununla ilgili olarak adayımız ve örgütümüz itiraz etmiş durumda. İtirazın olumlu sonuçlanmasını bekliyoruz" dedi.

Etiketler
Bodrum Faik Öztrak