Demir kesme makinası ortalama fiyatları

Demir kesme makinesi olarak adlandırılan araçlar, inşaatlarda ve diğer bazı işlerde/sektörlerde kullanılan demirleri kesmek ya da şekillendirmek amacıyla kullanılan makinelerdir.

Demir kesme makinası ortalama fiyatları

Daha çok Metal kesme-bükme makinesi veya demir kesme-bükme makinesi isimleriyle bilinirler.

Demir Kesme Makinelerinin Özellikleri

Hafif inşaat makineleri arasında bulunan demir kesme makineleri, genellikle dayanıklı, kullanımı kolay ve sorunsuz biçimde uzun yıllar çalışabilen makinelerdir. Kullanımı kolay olan bu makinelerin rutin bakımları, makinenin kullanıcısı tarafından yapılabilmektedir.

Çalışan yüzeyleri ısıl işlem uygulanarak sertleştirilen demir kesme makineleri, daha dayanıklı hale gelmiş olan demir kesme makineleri olarak gösterilebilirler.
Tekerlekli olarak üretilmesi tercih edilen demir kesme makineleri, bu özellikleri sayesinde inşaat alanlarında kolay biçimde hareket ettirilebilen, taşınabilen makineler olarak görünmektedirler.

Bazı demir kesme makinelerinin imalatında kullanılan ve özel çelikten yapılan bıçaklar, makinelerin daha uzun süre boyunca sorunsuz şekilde kullanılabilmelerini sağlamaktadırlar. Sıfır olarak alınan demir kesme makinelerinin çoğunda üzerinde takılı olan bıçağın yanı sıra, yedek olarak tutulmak üzere bir adet bıçak takımı verilmektedir.

Ölçüleri ve kesme kapasiteleri farklı olabilen demir kesme makinası, genellikle 2 yıllık garanti süresine sahip olan ve -20 0C ile +45 0C gibi ısı aralıklarında çalışabilen makinelerdir.

Demir Kesme Makinesi Fiyatları

Yukarıda genellikle sahip oldukları ortak özellikleri sıralanan demir kesme makinaları, markalarına, ölçülerine ve kesme kapasitelerine göre farklı fiyatlarla satışa sunulabilen makinelerdir.

Markalarına ve diğer özelliklerine göre 1.500 – 1.700 TL gibi fiyatlarla satışa sunulan demir kesme makineleri olduğu gibi, 42’lik bir demir kesme makinesinin fiyatı 6.500 TL civarına çıkabilmektedir.

Farklı özelliklere ve kesme kapasitelerine sahip olan demir kesme makineleri için ortalama bir fiyat vermek mümkün değildir. Almayı düşündüğünüz denir kesme makinesinin fiyatı ancak yapmak istediğiniz işe uygun makineyi tespit ettikten sonra belirlenebilir.

Markalara göre de değişebilen fiyatlar, aynı ölçülere ve kesme kapasitelerine sahip olan demir kesme makinası fiyatları arasında farklar yaratabilir. Bu durumlarda piyasada kabul gören ve yedek parça desteği sağlayan firma tarafından üretilmiş olan, garanti süresi uzun olan, kaliteli parçalar kullanarak imal edilmiş olan demir kesme makinesini tercih etmek uygun olabilir. Bütün fiyat ve özellikler için Ademsan firmasının ürünlerini inceleyebilirsiniz.

SPONSORLU İÇERİK