Eren Erdem 448 gündür cezaevinde

448 gündür Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP PM Üyesi ve eski milletvekili Eren Erdem adına, dayanışma grubu yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı: CHP PM Üyesi Eren Erdem 448 gündür hukuksuz ve...

448 gündür Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP PM Üyesi ve eski milletvekili Eren Erdem adına, dayanışma grubu yazılı bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

CHP PM Üyesi Eren Erdem 448 gündür hukuksuz ve adaletsiz bir biçimde Silivri Cezaevinde tutulmaktadır. ”AYÇİÇEĞİ” kod isimli bir gizli tanığın ifadeleri ile tutuklanan Eren Erdem, Gizli tanığın mahkemede ” bana Eren Erdem’e iftira atmam telkin edildi” beyanınında bulunmuş ve Eren Erdem aleyhindeki ifadelerini geri çekmiş akabinde mahkemece OY BİRLİĞİ ile tahliye edilmiş ancak tahliye kararı uygulanmamıştır. AYM ve İSTİNAF mahkemeleri aylardır dosyanın kapağını dahi kaldırmamakta ve bu haksız ve hukuksuz tutukluluğun sonlandırılması için bir girişimde bulunmamaktadırlar.

2011 yılında ‘’NURjuvazi’’ isimli yakın tarihimizdeki ender FETÖ eleştirisi kitaplarından birini yazarak henüz Fetö devlet içinde güçlü iken bu terör örgütünün hedefi olmuş, kitapları BANK ASYA’nın açtığı dava sonucunda toplatılmış, FETÖ’nün kumpas SELAM TEVHİD isimli kurgu yargılamasında da hedefe oturtulmuştur. Fetö yargılamalarının sulandırılmasına hizmet eden bu komedyanın bir an önce son bulması gerekmektedir.

Kamuoyuna saygı ile Duyrulur. Eren Erdem Dayanışma Grubu’

Etiketler
Eren Erdem Cezaevi Milletvekili Silivri