En büyük iPhone bizlere neler sunacak?

Apple, bu yıl yapacağı lansman ile yeni telefon modellerini tanıtmaya hazırlanıyor.

En büyük iPhone bizlere neler sunacak?

Ayrıca üç yeni model ile karşımıza çıkacak olan firma, bir ilke de imza atmış olacak. Bakalım 6.5 inç olan büyük iPhone, kullanıcılara ne gibi özellikler sunulacak?

En büyük iPhone bizlere neler sunacak?

Bu yıl tanıtılacak olan en büyük iPhone , 2018 yılının en çok satılacak telefonları arasında gösteriliyor. iPhone X ile gelen ekran değişimindeki farklılık, bu modellerde de görülecek. Ek olarak, yeni tanıtılacak olan modeller, çentikli yapısı ile ön plana çıkan iPhone X modeli gibi olacak.

Raporda yer alan diğer bilgilere göre ise, şirket iPhone X Plus ve diğer model için çok sayıda ekran paneli sipariş ettiği ortaya çıktı. Kısacası, 6.5 inç olan için 45 Milyon , 5.8 inç olan için yaklaşık olarak 25 Milyon ve 6.1 inç olan için de 30 Milyon sipariş edildiği söyleniyor. Ayrıca 6.1 inç olan model, LCD ekrana sahip olacak. Tabi bu durum, ilerleyen zamanlarda müşterinin arz ve talebine göre yeniden şekillenecek.

Raporda dikkat çeken bir ayrıntı ise, modellerden birinin tanıtım noktasında gecikebileceği yönünde bilgiler içeriyor. Bu model, OLED ekrana sahip 5.8 inç’lik ya da LCD ekrana sahip 6.1 inç’lik cihazlardan biri olabilir.

Son olarak, söylentilere göre 6.1 inç’lik iPhone’un mevcut iPhone X tasarımına benzeyeceğini ve maliyetleri düşürmek için OLED yerine bir çentikli LCD ekran kullanacağını söyleniyor.

Etiketler
Apple iPhone Telefon