Vahap Seçer: Hiç yorulmayacağız, gerekirse uyumayacağız

Cumhuriyet’e hedeflerini anlatan Seçer, seçimlerde kendisine, AKP, HDP, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nden de oy geldiğini söyledi.

Vahap Seçer: Hiç yorulmayacağız, gerekirse uyumayacağız

Yerel seçimlerde, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı rakibi MHP’li Hamit Tuna’ya 43 bin oy fark atarak kazanan CHP’li Vahap Seçer, her kesimden oy aldığını, kimseyi ötekileştirmeyeceklerini dile getirdi.

Seçer, seçimlerde kendisine, AKP, HDP, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nden de oy geldiğini söyledi.

Tüm kesimleri kucaklayacağını, bu tavrını seçim öncesinde de gösterdiğini anımsatan Seçer, “Hiç kimseyi ötekileştirmeden, herkesin belediye başkanı olacağım. 13 ilçemizin 13’üne de adil ve eşit hizmeti götüreceğim” dedi.

Önceliklerinin iş, aş, yatırım olduğunu anlatan Seçer, “Artık, Mersin’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Sıradışı bir belediye başkanı, sıradışı bir belediyecilik anlayışı getireceğiz. Mersin çağ atlayacak” değerlendirmesinde bulundu. Mersin’in her inançtan, her kültürden insanın yaşadığı küçük bir Türkiye olduğunu belirten Seçer, “Bütün rekleri kucaklayacağız. Demokratik bir yarış oldu. Münferit bir iki olayın dışında kimsenin burnu kanamadan süreç sona erdi. Bütün rakiplerimi kutluyorum” diye konuştu.

“Kazandığında davul çaldırmayacağını söylediğini” de anımsatan Seçer, “Davul, hizmet başlayınca çalacak. Mersin halkına sözümüz var. İnandı, güvendi ve bize oy verdi. Hiç yorulmayacağız, gerekirse uyumayacağız. Şiarımız Mersin’i dünya kenti yapmak” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Mersin’in önemli sorununun işsizlik olduğunu, bunu yakından bildiğini anlatan Seçer, “Önce onlara istihdam alanları yaratacağız. Yoksulları belediyenin kanatları altına alacağız, tüyü bitmemiş yetimin hakkını kimseye yedirmeyeceğiz, kaynaklara halel getirmeyeceğiz” dedi. Tüm Mersin’e yararlı olmanın yolunu arayacaklarını, bu uğurda kimseyle çatışmadan merkezi yönetimle de uyum içinde çalışma niyetinde olduklarını belirten Vahap Seçer, “Mersin’in çıkarları için her gün Ankara’ya gidip Mersin’e hizmet istemeye razıyım. Cumhurbaşkanı’nın partisi ne olursa olsun, benim için öncelik Mersin’dir. ‘Belediye başkanı CHP’li, Cumhurbaşkanı AKP’li buraya hizmet gelmez’ diyenler var. Mersin’e hizmet gelir mi, gelmez mi göstereceğiz. Daha zengin bir Mersin yaratacağız. Rantın değil, insanın öncelendiği bir Mersin için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

Etiketler
İYİ Parti HDP Saadet Partisi Seçim