CHP'li Didim Belediyesi'nden 'haciz' açıklaması

Didim Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Deniz Atabay, Didim Belediyesi'ne haciz haberleriyle ilgili açıklama yaptı.

CHP'li Didim Belediyesi'nden 'haciz' açıklaması

Havuz medyanın günlerce yer verdiği ve sadece belediyenin değil Didim halkının da olumsuz etkilendiği kamoyunca ikiz kuleler olarak bilinen Nehirsan Şirketine ait 11 katlı kaçak yapılar ile ilgili hukuki tazminat isteği talebine ilişkin davada, bölge idare mahkemesi kararını verdi.

Didim Belediye Başkanı CHP'li Ahmet Deniz Atabay konu ile şu açıklamayı yaptı:

‘’ Haksız ve hukuksuz olduğuna inandığım bu tazminat isteğinde, çeşitli yayın organlarına değişik usul ve yöntemlerle yaptırılan, partimi, şahsımı ve belediyemizi hedef alan, asıl amacı kendilerine ilke edindikleri ‘’bel altı siyaset ve şov’’ olan, asılsız ve yalan haberler ile konu manipule edilmeye çalışılmıştır. Belediye binamızda dahil olmak üzere doğal olarak kamuya tahsisli taşınır ve taşınmaz bütün mallarımız gayri hukuki yöntemlerle taciz ederek yasalara aykırı bir biçimde haczedilmeye çalışılmıştır.

CHP'li Didim Belediyesi'nden 'haciz' açıklaması - Resim : 1Deniz Atabay

Karar açık ve nettir. ‘’ …..DAVACI ŞİRKETİN TAZMİNİNİ GEREKTİREN KESİNLEŞMİŞ MADDİ BİR ZARARIN BULUNMADIĞI, BU NEDENLE MADDİ TAZMİNAT İSTEĞİNİN REDDİ….’’

Malum kişilerce planlı olarak yürütülen bu tacizlerin nedeninin, yıllardır titizlikle yürüttüğümüz kamu hizmetlerimizin ifasını engellemeye yönelik olduğu daha önce de kamoyu ile paylaşılmıştır.

Ancak bir kez daha hak yerini bulmuştur. İlk günden beri söylediğimiz ve siz değerli vatandaşlarımızca da bilindiği üzere; yerel seçimlere yaklaştığımız şu günlerde tek amacı ‘’ bel altı siyaset ve şov’’ olan malum kişilerin oyunu bozulmuş ve yakışıksız davranışlara bir kez daha cevap hukukla Türkiye Cumhuriyeti Mahkemelerince verilmiştir.

Bugün geldiğimiz noktada, Nehirsan Şirketinin kaçak yapılarına ilişkin tazminat bedeli isteği, Bölge İdare Mahkemesince red edilmiştir. Yanlış hesap Bağdat’tan dönmüştür. Bütün yapılan bu kirli oyunlara rağmen asla inancımızı kaybetmeyeceğiz. Haklılığımız Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerince tasdik olunmuştur.

2014 yılında ‘’DİDİM’İN HAKKINI KİMSEYE YEDİRMEYECEĞİZ’’ düşüncesiyle çıktığımız ve ‘’BİR KOYUNDAN İKİ POST ÇIKMAZ‘’ dediğimiz bu yolda;

Beni ve belediyemizi yalnız bırakmayarak, bana ve belediyemize destek olan tüm halkımıza teşekkürü bir borç bilirim."

Açıklama sırasında vadantaşların sık sık ‘’ YAŞASIN HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ’’ ve ‘’DİDİM’E FAYDA ATABAY’DA ‘’ sloganları attıkları ve sevinç gösterileri dikkatlerden kaçmadı.

Etiketler
Didim Belediyesi