Başkan Salman: Kabul edilemez

Amansız hastalığa yenik düşerek geçtiğimiz aylar içinde yaşamını yitiren Yalova Belediyesi eski Temizlik İşleri Müdürü Özkan Üstün’ün adını taşıyan parkın tabelası açılışından 2 gün sonra yakıldı.

Başkan Salman: Kabul edilemez

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ın talimatları doğrultusunda İsmetpaşa Mahallesi Abdülhamit Han Cami’nin yanında bulunan parka Özkan Üstün’ün adı verilmişti. Geçtiğimiz Salı günü açılışı gerçekleştirilen parkın tabelası açılışının üstünden kısa bir süre geçmesinin ardından kimliği belirsiz kişiler tarafından yerinden sökülerek tahrip edildi.

Tabelanın yerinden sökülüp yakılmasının kabullenilmeyecek bir durum olduğunu belirten Başkan Salman; “Bundan önce birçok yapmış olduğumuz hizmetlerimize zarar verildi. Onlar bu saldırıları yaptıkça biz daha güzelini yaptık. Ama bu yapılan son saldırı kabullenecek bir durum değil. Özkan Üstün bu şehre emek vermiş, güzelleşmesi için çaba sarf etmiş ve yapmış olduğumuz parklarda imzası olan bir arkadaşımızdı. Bizde bu hizmetlerinden dolayı adının yaşatılması ve unutulmaması için mahallesinde bulunan parka ismini verdik. Yapılan bu çirkin saldırıyı esefle kınıyorum” dedi.

Başkan Salman: Kabul edilemez - Resim : 1

Etiketler
Yalova Yalova Belediyesi