Çankaya Evleri'nde üretim zamanı

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in 21. Yüzyılın halk evleri olarak tanımladığı Çankaya Evlerinde vatandaşlar, bir yandan sosyalleşme imkanı bulurken bir yandan da üretmenin mutluluğunu yaşıyor.

Çankaya Evleri'nde üretim zamanı

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden Çankaya’da vatandaşlar sayısı 28’i bulan Çankaya Evlerinde birbirinden farklı kurslara katılarak keyifli zaman geçiriyor.

İlçede yer alan 123 mahallede yaşayan vatandaşların ikinci adresi olan Çankaya Evlerinde kurslara katılan vatandaşlar, konusunda uzman eğitmenlerden eğitim alıyor.

Yeni arkadaşlıklar ile sosyalleşme fırsatı da bulan Çankayalılar takı tasarımdan resime, dikiş nakıştan yabancı dil öğrenimine kadar birçok alanda kişisel gelişimlerine katkı sunacak kurslara katılıyor.

Sayısı itibariyle her 4 mahallede bir Çankaya Evi bulunan ve Çankaya Evlerinin sayısını her geçen dönem artıran Çankaya Belediyesi, tamamı ücretsiz olan bu kurslarda daha çok vatandaşa ulaşmayı hedefliyor.

HER YAŞTAN ÇANKAYALIYA HİZMET

Gerçekleştirdiği hizmetlerle her yaştan Çankayalıya dokunacak tesislere imza atan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Amacımız 1 milyona yakın Çankayalının yararlanabileceği hizmetleri vatandaşımıza sunmak. Onların iyi ki Çankaya’da yaşıyorum diyebilmelerini sağlamaktır” diye konuştu.

Etiketler
Alper Taş Çankaya