Mavi Deniz Temiz Kıyılar projesi Muğla'nın kıyılarını korumaya devam ediyor

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, kentin kıyı şeridindeki atıkların toplandığı Mavi Deniz Temiz Kıyılar projesine ilişkin, "6 tekne 2 atık alım merkezi ile bugüne kadar 9 bin 456 deniz aracına hizmet verdik" dedi.

Türkiye’de büyükşehirlerde bir ilk olan ve çevre ödülleri ile taçlandırılan Muğla Büyükşehir Belediyesi Mavi Deniz Temiz Kıyılar Projesi ile Muğla’nın kıyıları, korunmaya devam ediyor.

1480 km kıyı şeridi ile Türkiye’nin en uzun kıyı şeridine sahip olan Muğla’da 6 tekne ile deniz araçlarından atık toplayan Muğla Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar 9 bin 456 deniz aracına hizmet verdi.

"GELECEĞE MİRAS BIRAKACAĞIMIZ DOĞAMIZI KORUYORUZ"

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün doğası ve tarihi güzellikler ile özel bir şehir olan Muğla’da mavi ve yeşili korumak için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Dr. Osman Gürün, projeyi, "Mavi Deniz Temiz Kıyılar projemizle Muğlamızın eşsiz güzellikteki kıyılarından atık topluyoruz. 6 tekne 2 atık alım merkezi ile bugüne kadar 9 bin 456 deniz aracına hizmet verdik. Mavimizi, yeşilimizi en önemlisi de geleceğe miras bırakacağımız doğamızı koruyoruz." sözleriyle anlattı.

Etiketler
Muğla Osman Gürün