Gökçek'in 'tuz yok' iddiasında bulunduğu ABB'den AKP'li belediyelere tuz yardımı

Melih Gökçek'in Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni suçladığı "Gelen son haber. Tuz ihalesini yapmışlar, ama becerememişler" mesajı sonrası ABB'nin AKP'li belediyelere tuz yardımında bulunduğu ortaya çıktı.

Gökçek'in 'tuz yok' iddiasında bulunduğu ABB'den AKP'li belediyelere tuz yardımı

GERÇEK GÜNDEM - AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görevinden alınan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, Ankara’da yaşanan yoğun kar yağışı sonrası Twitter hesabından “Gelen son haber. Tuz ihalesini yapmışlar, ama becerememişler…” ifadelerini kullanarak (ABB) Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni suçlamıştı.

Gökçek’in “tuz yok” iftirası attığı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bugün AKP'li ilçe belediyelerine tuz desteğinde bulunduğu ortaya çıktı.

Ankara'da yaşanan kar yağışı sonrası gün boyu Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni suçlayan Melih Gökçek’in son iftirası ise “Gelen son haber. Tuz ihalesini yapmışlar, ama becerememişler” sözleri oldu.

Gökçek'in 'tuz yok' iddiasında bulunduğu ABB'den AKP'li belediyelere tuz yardımı - Resim : 1

Suçlamalara karşın Büyükşehir Belediyesi’nin tüm Ankaralıların sorun yaşamaması için AKP'li bazı ilçe belediyelere tuz yardımında bulunduğu da ortaya çıktı.

Büyükşehir yetkilileri yeteri kadar tuz stokları bulunduklarını belirterek, parti ayrımı gözetmeksizin Ankaralıların yoğun kar yağışı yaşanan bu günlerde sorun yaşamamaları için çalışmalarına ve desteklerine devam edeceklerini belirttiler.

Etiketler
Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek