Emlak vergi ödemesinde son tarih: 30 Kasım

Sapanca Belediyesi Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2019 yılı 2’inci taksit ödemeleri 30 Kasım 2019 Cumartesi günü sona eriyor.

Emlak vergi ödemesinde son tarih: 30 Kasım

2019 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ile borçlarını yeniden yapılandıran mükelleflerin 2’inci taksit ödemelerinin 30 Kasım 2019 Cumartesi son gün olduğunu hatırlatan Emlak ve İstimlak Müdürü Mustafa Bayraktar; vatandaşların mağdur olmamaları için son günü beklemeden ödemelerin yapılması konusunda bilgilendirmede bulundu.

Bayraktar; “Mükellefler, cezalı duruma düşmemek için 30 Kasım’a kadar ödemelerini hizmet binamızdaki veznelerimizden yapabilirler bunun yanında internetten ödeme yapmak isteyenlerin ise belediyemizin www.sapanca.bel.tr web sitesinden, E-Devlet uygulaması üzerinden ve Halk Bankası şubelerinden T.C. Kimlik Numarası ile tahsilatlarını gerçekleştirebileceklerdir” şeklinde açıklamada bulundu.

Hafta sonu belediye vezneleri açık

Vatandaşların mağdur olmaması adına ödemelerin zamanında gerçekleştirilmediği takdirde, gecikme günü kadar vergi cezası hesaplanacağı ve 23-24-30 Kasım hafta sonu belediye mesai saatleri içinde veznelerin açık olduğu bilgisi verildi.

Etiketler
Vergi Sapanca