Ceyhan'da Türlübaş Mahallesi'nin adı Atatürk Mahallesi oldu

Ceyhan Belediye Meclisi , Türlübaş mahallesinin adını Atatürk mahallesi olarak değiştirdi.

Ceyhan'da Türlübaş Mahallesi'nin adı Atatürk Mahallesi oldu

Ceyhan Belediye Meclisi , Türlübaş mahallesinin adını Atatürk mahallesi olarak değiştirdi. Ceyhan Belediye Başkanı CHP'li Kadir Aydar, “Dünya’nın en büyük lideri, Başkomutanımız Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ismini mahallemize kazandırmaktan onur duyuyoruz” dedi.

Ceyhan Belediye Meclisi Eylül ayı 2. Olağan toplantısında gündeme aldığı, Atatürk isminin bir mahalleye verilmesi kararını oy birliği ile onayladı.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın yönetiminde tüm meclis üyelerinin oyları ile Türlübaş Mahallesi’nin adı ‘ATATÜRK Mahallesi’ olarak değiştirildi.

BAŞKAN AYDAR; “MUSTAFA KEMAL ATATÜRK BİZİM KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, meclis üyelerinin önergesini değerlendirerek, “Öncelikle bu güzel düşünce için sayın meclis üyelerimize teşekkür ederim. ‘Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ bizim kırmısı çizgimizdir. Bunun tartışmasına dahi girmeyiz. O ismi yaşatmak ve gelecek nesillere taşımak bizim boynumuzun borcudur. Mahellemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Meclisin ilk toplantısında gündeme alınan ‘Atatürk’ ismi, ikinci toplantıda tüm meclis üyelerinin oylaması ile kabul edilerek, Türlübaş mahallesine verildi.