6 liderin yaptığını Çorumlu yapmaz

Çorumlu olsun olmasın kimse alınmasın ama dilimize yerleşen bir söz var; -"Senin yaptığını Çorumlu yapmaz…" 6 lider 6. kez Saadet Partisi lideri akil lider...

Çorumlu olsun olmasın kimse alınmasın ama dilimize yerleşen bir söz var;

-"Senin yaptığını Çorumlu yapmaz…"

6 lider 6. kez Saadet Partisi lideri akil lider Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde, Saadet Partisi Genel Merkezinde yuvarlak masada buluştular.

Yandaş ve yalaka medya doktor reçetesinde yer alan, "sabah, öğle, akşam" tarifini dahi geride bırakacak şekilde şu iftirayı üretiyor;

-7'li masa…

Vatandaş eğer özgür medyayı değil de;

TRT, A Haber, Habertürk, atv, Show TV, Kanal D, Kanal 7, Ülke TV, Beyaz TV, NTV, CNN Türk başta olmak üzere yandaş televizyonları izliyorsa,

Hürriyet, Milliyet, Akşam, Sabah başta yandaş gazeteleri okuyorsa;

-Bu iftirayı gerçek zannediyor…

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a, Niğde'de bir vatandaş sordu;

-"Yedili masanın bir adayı olur mu"

Babacan şöyle yanıtladı;

-"Yedili masa diye bir şey yok. Yedinci kişi var diyen, yalan söylüyor. Masanın altına bakıyorum yok, üstüne bakıyorum yok. Olmayana, var demek yalan…"

Değerli okurlarım,

Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli,

AKP'liler ve MHP'liler ile yandaş ve yalaka medya attıkları iftira ile büyük günah işliyorlar…

Çünkü;

-6'lı birliktelik ile HDP arasından hiçbir diyalog yok.

Günah konusuna gelince;

Kur'an-ı Kerim'de 59 yerde iftira konusu vardır.

Allah, Peygamber ağızlarından düşmeyen AKP'liler ve MHP'lilerin topu birden bu iftirayı siyasi söylemlerinde sık sık kullanıyorlar.

-Nerede kaldı Müslümanlık?

-Nerede kaldı Kur'an-ı Kerim?

-Nerede kaldı hadisler?

Bunlar yeter ki iktidarda kalabilsinler,

Bunlar yeter ki dokunulmazlıkları devam etsin,

Bunlar yeter ki hesap vermekten kurtulsunlar…

Hiçbir İslami kural umurlarında değil…

İşte Kur'an-ı Kerim'den bazı örmekler;

-Nûr suresi 19. Ayet: "İnananlar arasında çirkin şeylerin yayılmasını arzulayan kimseler için dünyada da ahirette de çetin bir ceza vardır. Allah bilir, siz bilmezsiniz."

-Nûr suresi 11. Ayet: "O ağır iftirayı uyduranlar, sizin içinizden bir güruhtur. Bu iftirayı kendiniz için kötü bir şey sanmayın. Aksine o sizin için bir hayırdır. Onlardan her biri için, işledikleri günahın cezası vardır. İçlerinden (elebaşılık ederek) o günahın büyüğünü üstlenen için ise ağır bir azap vardır."

-Nûr suresi 13. Ayet: "Onlar (iftiracılar) bu iddialarına dair dört şahit getirselerdi ya! Mademki şahit getirmediler; işte onlar Allah yanında yalancıların ta kendileridir."

-Nûr suresi 14. Ayet: "Eğer size dünya ve ahirette Allah'ın lütfu ve rahmeti olmasaydı, içine daldığınız bu iftiradan dolayı size mutlaka büyük bir azap dokunurdu."

-Nûr suresi 15. Ayet: "Hani o iftirayı dilden dile dolaştırıyor; hakkında hiçbir bilginiz olmayan şeyleri ağzınıza alıp söylüyor ve bunu önemsiz bir iş sanıyordunuz. Halbuki bu, Allah katında büyük bir günahtır."

-Nisa suresi 112. Ayet: "Kim bir hata işler veya bir günah kazanır da sonra onu bir suçsuzun üzerine atarsa, şüphesiz iftira etmiş, apaçık bir günah yüklenmiş olur."

-En'am suresi 24. Ayet: "Bak kendilerine karşı nasıl yalan söylediler ve iftira edip durdukları şeyler (uydurma ilahları) onları nasıl yüzüstü bırakıp kayboluverdi?"

Bir de Hz. Muhammed'in (S.A.V) iftira konusunda hadisini anımsatayım;

-"Kim bir mümini bir münafığa karşı himaye ederse, Allah da onun için, kıyamet günü, etini cehennem ateşinden koruyacak bir melek gönderir.

-Kim de kötülenmesini dileyerek Müslümana bir iftira atarsa, Allah onu, kıyamet günü, cehennem köprülerinden birinin üstünde, söylediğinin günahından kurtuluncaya kadar hapseder." (Ebû Dâvûd, Edeb; 36/4883)

Değerli okurlarım,

-6 ayda 6 toplantı yapmaları,

-Tüm iftiralara karşın dağılmamaları,

-Cumhurbaşkanı adaylarını açıklamamaları,

-Milletin sorunlarına çözüm üretmeleri,

-Oy oranlarını yüzde 60'ın üstüne çıkartmaları,

-Millete umut olmaları,

AKP'lileri de MHP'lileri de yandaş medya tetikçilerini de çıldırtıyor…

Kemal Kılıçdaroğlu, Meral Akşener, Temel Karamollaoğlu, Gültekin Uysal, Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan'ın;

-Erdoğan ve Bahçeli'ye yaptığını Çorumlu yapmaz…

Not: Çorumluların hoşgörüsüne sığınıyorum…

Etiketler
Çorum