Fenerbahçe'de büyük teklif: Stadın adı Atatürk Stadyumu olacak mı?

Gazeteci Uğur Dündar, Fenerbahçe'nin Ülker Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın isminin Cumhuriyet'in 100. yılında Atatürk Stadı olarak değiştirilmesinin teklif edildiğini açıkladı.

Fenerbahçe'de büyük teklif: Stadın adı Atatürk Stadyumu olacak mı?

Türkiye'nin 3 Büyükleri'nden Fenerbahçe, 1998'den beri Şükrü Saraçoğlu adını taşıyan stadının adını Atatürk Stadyumu olarak değiştirmeye hazırlanıyor.

Teklif, sarı lacivertlilerin en prestijli yapılarından daha önce Ali Koç'un da başkanlığını yaptığı 1907 Fenerbahçe Derneği'nin 30. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte konuşan dernek başkanı Rıfat Perahya'dan geldi.

Perahya'nın önerisini değerlediren Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, kararı Fenerbahçe camiasının vereceğini söyledi.

Ali Koç, "Biz bu kararı veririz, çekinmeyiz. Ama bunun camianın arzusu ve isteği olarak gerçekleşmesi her şeyden önemlidir. Biz bu talebin sonuna kadar arkasındayız. Biz kongre üyelerinden mektuplar da alıyoruz. 29 Ekim 2023'e kadar hayata geçirelim" dedi.

Perahya'nın önerisini önce gazeteci Ahmet Ercanlar ardından Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, kamuoyuna duyurdu.

Dündar, 1907 Fenerbahçe Derneği Başkanı Rıfat Perahya'nın Cumhuriyet'in 100. yılında Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın isminin Atatürk Stadyumu olarak değiştirilmesinin önerildiğini duyurdu.

Dündar, ayrıca teklifin ayakta dakikalarca alkışlandığını da dile getirdi.

Ercanlar ve Dündar'ın açıklamalarının ardından sosyal medyada birçok Fenerbahçe taraftarı bu teklifi destekledikleri yönünde görüş bildirdiler.

Etiketler
Uğur Dündar Fenerbahçe