AKP'den Göztepe-Altay maçında yaşananlar hakkında ilk açıklama

İzmir'deki Göztepe-Altay maçında yaşanan olaylar hakkında AKP Sözcüsü Ömer Çelik açıklama yaptı.

AKP'den Göztepe-Altay maçında yaşananlar hakkında ilk açıklama

Göztepe-Altay maçında gerçekleşen olay Türkiye'nin gündemine oturdu. Derbide Altay tribünlerinden Göztepe tribünlerine fişek atıldı. Göztepeli birkaç taraftar yaralandı. Sahaya iki ambulans girdi. Bir Göztepeli taraftar sahaya girip korner direğini söktü ve Altay kalecisi Ozan Evrim Özen'e vurdu. Saldırının ardından karşılaşma tatil edildi. Hastaneye kaldırılan kalecinin bilincinin açık olduğu bildirildi.

AKP'DEN İLK AÇIKLAMA

İzmir sokaklarına taşan olayla ilgili AKP'den ilk açıklama geldi. AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Göztepe-Altay maçında yaşanan hadiseler hepimizi çok üzdü. Yaralanan taraftarlara acil şifalar diliyoruz. Şiddete başvuranların gereken cezayı alacağına inanıyoruz. Hukuki süreci takip edeceğiz. Spor barıştır, kardeşliktir, centilmenliktir" ifadelerini kullandı.

"GEREKEN CEZAYI ALACAKLAR"

Bir paylaşımda daha bulunan Çelik, "Yaralanan taraftarlara ve saldırıya uğrayan Altay kalecisi Ozan Evrim Özenç'e geçmiş olsun. Bu saldırganlar Göztepe ve Altay'ı temsil edemez. Tüm vatandaşlarımız provokatörlere karşı dikkatli olmalıdır. Sporun ruhuna ve huzurumuza gölge düşürmeye çalışanlar gereken cezayı alacak" dedi.

Etiketler
Göztepe Ömer Çelik İzmir