Galatasaray'da sıcak günler: Hedefte Hakan Çalhanoğlu var

Galatasaray'da transfer haberleri durmak bilmiyor. Sarı-kırmızılı ekip Belhanda'yı gönderip Hakan Çalhanoğlu'nu almak istiyor.

Galatasaray'da sıcak günler: Hedefte Hakan Çalhanoğlu var

Galatasaray’ın Belhanda’yı yüksek bonservis ücretiyle satıp Hakan Çalhanoğlu’nu kiralık olarak kadrosuna katmayı düşündüğü bildirildi.

Belhanda’nın altığı yıllık ücreti (3,5 milyon Euro) Hakan Çalhanoğlu’na vermeyi planlayan Galatasaray’ın lig biter bitmez yıldız futbolcuyla masaya oturacağı anlaşıldı.

Alperen Babacan sözleri

Galatasaray transfer gündemine bonservisi Akhisarspor'da bulunan ve şu anda Denizlispor'da forma giyen Alperen Babacan'ı aldı. Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Yücel İldiz, "Birçok oyuncumun transferiyle ilgili bana sorular geliyor. Bu durum da son derece normal.Bu transfer haberlerini gyet olumlu karşılıyorum. Alperen Babacan'ın transferiyle ilgili Fatih Terim ya da Galatasaray'dan herhangi biri beni aramadı. Ziya Alkurt'un transferi konusunda da Trabzonspor'dan arayan yok. Alperen Babacan'ın potansiyeli belli. Bence Alperen Galatasaray'da oynayabilir. Bu transfer gerçekleşirse şaşırmam" dedi.

River Plate'in Muslera ısrarı

Arjantin ekibi River Plate sezon sonunda Galatasaray ile masaya oturacak. Yönetim, yüksek maaşı nedeniyle gidişine sıcak bakıyor.

Pato iddiası

Fotomaç’ın haberine göre Galatasaray uzun bir süredir Alexandre Pato’yu kadrosuna katmayı hedefliyor. Bu hayaline de devre arası çok yaklaşmıştı.

Abdurrahim Albayrak, Çin’in Tianjin takımında forma giyen Pato için kulübün kamp yaptığı Dubai’ye gitmişti. Görüşmeler son aşamada tıkanmıştı. Ancak o gün taraflar birbirlerine söz vermişti. Yıldız futbolcu, Albayrak’a "Galatasaray’da oynamayı çok isterim. Fatih Terim’in çalıştırdığı bir takımda forma giymek harika olur. Siz kulübümle anlaşın yeter" demişti. Sarı-kırmızılılar, bonservisi elinde olan futbolcu ile ön protokol imzalamak istiyor. Ancak rakipsiz değil. Brezilya’nın Sao Paolo ekibi de Pato’nun peşinde. 29 yaşındaki futbolcu ise önceliğinin Avrupa olduğunu söylemişti. Cimbom ihtimali ortadan kalkarsa Sao Paulo’yu tercih edecek.

Ömer Toprak'a veto

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in Ömer Toprak transferini veto ettiği iddia edildi. Akşam'ın haberine göre Milli futbolcunun oyun kurmada zaafları olduğunu düşündüğü bu yüzden de istemediği öne sürüldü.

Martin Linnes'ten açıklama

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Martin Linnes, ülke basınına Türkiye kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Martin Linnes'in Galatasaray ve Beşiktaş sözleri dikkat çekti.

Sözleşmesinin bitmesine kısa bir süre kalan Martin Linnes açıklamalarında, "Ben Beşiktaş hakkında bir şey duymadım. Ama herkes beni arayıp Beşiktaş iddialarının doğru olup olmadığını sordu. Böyle haberler çıktığı zaman herkes merak eder. Galatasaray'da kalmak istiyorum. En azından böyle umuyorum. Kalmamı hakettiğimi düşünüyorlar mı, bunu birlikte göreceğiz." dedi.

Gökhan Töre iddiası

Beşiktaş ile Gökhan Töre arasında ipler tamamen koparken yıldız futbolcunun Galatasaray'la anlaştığı iddia edildi. Çeşitli kaynaklarda yer alan habere göre Galatasaray, Töre ile 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Yunus'u izlediler

UEFA U19 Avrupa Şampiyonası Elit Tur’da vitrine çıkan Galatasaray'ın genç yıldızı Yunus Akgün'ü Fiorentina ve Anderlecht’in scoutlarının takip ettiği öğrenildi.

Deniz Türüç pahalı

Kayserispor yönetimi Deniz Türüç için gelecek sezon transfer etmek isteyen kulüplerden 5 milyon Euro (31 milyon TL) talep edecek. Yıldız futbolcuyla Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ilgileniyor.

Stuttgart da talip

Genoa'ya transferi söz konusu olan Sinan Gümüş'e altyapısında yetiştiği Stuttgart'ın da talip olduğu öne sürüldü.

Mariano'nun yerine Şener

Gelecek sezonun kadro mühendisliğine şimdiden başlayan ve sağ bekte Mariano-Linnes tercihlerini gözden geçiren Fatih Terim, Brezilyalı futbolcuyla yollarını ayırmayı planlıyor. Mariano'nun yeri ise Şener Özbayraklı ile doldurulacak.

İki futbolcuyla yollar ayrılıyor

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Galatasaray'da bu sezon beklenen performansı sergileyemeyen Ömer Bayram ve Ahmet Çalık'ın üstü çizildi. Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Teknik direktör Fatih Terim'in şans vermediği stoper Ahmet Çalık ile sol bek Ömer Bayram'a gelen teklifler en uygun şekilde değerlendirilecek.

Terim'in istediği üç isim

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, sarı kırmızılı takım gelecek sezonun takviyeleri için çalışıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda bir forvet bir orta saha transferi arayan sarı kırmzılı takımında gündeminde Benjamin Tetteh ve Samaris isimleri yer alıyor. Fatih Terim'in geleceğe yatırım olarak düşündüğü bir diğer isim ise Melih İbrahimoğlu. Rapid Wien'de forma giyen 18 yaşındaki futbolyuyu bizzat izleyen Fatih Terim transferinin bitirilmesi için talimat verdi.

Yunan basını da yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Kırmızılı takımın 29 yaşındaki Samaris için devreye girdiğini ileri sürdü. Ülkede yayım yapan Metrosport adlı internet sitesi, şu anda Galatasaray forması giyen Kostas Mitroglou’nu da bu transfer için devreye girdiği, Panionios, Olimpiakos ve Benfica’dan takım arkadaşı olan Samaris’in Galatasaray’a gelmesi için kendisiyle konuştuğu ifade edildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Samaris için Aslan, bonservis bedeli ödemeyecek

Bruma iddiası

Galatasaray’ın Bruma’yı transfer etmek istediği ve Fatih Terim’in de eski öğrencisini bizzat aradığı ileri sürüldü. Portekiz’den de Bruma iddiası ortaya atıldı. Portekiz basınına yansıyan haberlere göre Cim-Bom, Leipzig Teknik Direktörü Rangnick ile yıldızı bir türlü barışmayan eski yıldızı Armindo Bruma için nabız yoklamaya başladı.

Ozan Kabak dönebilir

A Spor'un haberine göre Ozan Kabak, Bundesliga'da iyi bir sezon geçiriyor… Fakat Stuttgart düşme potasında... 8 haftada hemen üstünde yer alan Schalke'yi geçemezse küme düşecek. Alman ekibinin düşmesi durumunda Ozan eğer talip çıkmazsa kiralık olarak Galatasaray'a dönecek. İki takım arasında centilmenlik anlaşmanın olduğu belirtiliyor.

Akram Afif iddiası

Galatasaray için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi. Henry Onyekuru'nun Everton'a dönecek olması nedeni ile sarı kırmızılı takımda Fatih Terim transfer arayışlarına başladı. Fatih Terim'in önüne gelen son isim ise Akram Afif oldu. Bu sezon Al Saad'da forma giyen ve göstermiş olduğu performans ile tüm dikkatleri üzerine çeken Akram Afif'in bonservisi İspanyol ekibi Villarreal'de bulunuyor. Galatasaray yönetiminin İspanyol ekibi ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Akram Afif için temaslara başlaması bekleniyor

Etiketler
Hakan Çalhanoğlu Galatasaray Saray