Şenol Güneş'ten Milli Takım'a yeşil ışık

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten Milli Takım'a yeşil ışık

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-1 mağlup etti ve bu sezon ilk kez 3 maçlık galibiyet serisi yakaladı.

Sarı kart gören Adem Ljajic, Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düştü. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş maç sonrasında açıklamalar yaptı.

Şenol Güneş, Milli Takım teknik direktörlüğü teklif edildiği takdirde sezon sonunda anlaşmak üzere değerlendireceğini söyledi.

Yeni Malatyaspor'un zorlu bir takım olduğuna vurgu yapan tecrübeli çalıştırıcı, "Zor bir takımla oynadık. Kendi sahasında az maç kaybetmiş, az gol yiyen bir takım.

Savunmadan ziyade hücum özellikleriyle ön plana çıkan bir takımdı ama Kamara, Bifouma gibi eksik oyuncuları vardı. Bu onları olumsuz etkilemiş olabilir" dedi.

Adem Büyük'ün kırmızı kart görmesine ilişkin açıklama da yapan Güneş "Rakibin 10 kişi kalmasını 2. yarı başında iyi değerlendirdik.

Bir ara farka gidecek maç beraberliğe geldi, sonra tekrar golü bulduk. Bugün hem basit gol kaçırma hem de basit gol yeme örnekleri gösterdik" ifadelerini kullandı.

Etiketler
Malatya Beşiktaş Şenol Güneş Malatyaspor